Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A "pirosbetűs" napokon más is...

A "pirosbetűs" napokon más is összevérezi a lepedőjét? :S

Figyelt kérdés

Az Always éjszakai változatát használom (néha Libresse-t) de mindig kifolyik oldalt és hátul...Ezért 3 napig csak az oldalamon fekszem, hogy ne folyjon ki, de reggel mégis sokszor a hátamon ébredek, és tiszta vér a lepedőm.

Más is van így?

2010. júl. 20. 09:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott, pedig egyáltalán nincs erős vérzésem...fogalmam sincs, hogy alszom, a bugyim is jó...de mégis vagy az elején, vagy a végén én is pecsételek...és van sokszor, hogy a betét közepén meg nincs is semmi....hát hiába! Ez van....de tampont én nem szeretek használni éjszakára! Így marad mindig a lepedőáztatás! De végülis azért van, nem? Még mindig jobb, mintha az ágy lenne olyan!

A bunkó hozzászólásokat én sem értem! De ne is foglalkozz velük.

2010. júl. 20. 09:57
 12/18 anonim ***** válasza:
mondom: a barátcserje, vagy a premens tablettát próbáld ki (ugyanaz a kettő) az csökkenti a vérzést
2010. júl. 20. 10:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Betéttel akárhogy feküdtem mindig, pedig én olyan féle butyikban aludtam, nadrágban és minden irányba bebiztosítottam magam szárnyas éjszakaikkal, de hiába. Mostanában tampont használok, ez sokkal jobb, régebben nappal is átázás volt a vége...
2010. júl. 20. 10:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is át szoktam vérezni a bugyimat éjjel, de mondjuk utóbbi időben felveszek még vmi nadrágot is, és akkor az lesz olyan :S. Én is használtam a tenát éjszakára, és igaz, nekem elég kényelmetlen volt, de legalább nem véreztem át a dolgaimat annyira, de ebből szerintem a szárnyas jobb lehet, mivel akkor oldalra sem folyik ki. Ja és elég hosszú is.
2010. júl. 20. 10:50
 15/18 anonim ***** válasza:
én régebb azt csináltam, hogy beraktam a betétet, kicsit hátrébb, mint nap közben, és raktam még vattát is rá, olyan 10 cm-es darabot téptem le. a vatta megakadályozza, összevérezz mindent. próbáld ki, remélem segítettem.
2010. júl. 20. 10:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Amikor betétet használtam 1.2. napon mindig átáztam :S aztán később úgy oldottam meg hogy felhúztam az órát éjjel 2-re mindig és akkor betét csere, 2-vel meg kibírtam egy éjjelt. A vattás megoldás sem rossz, anya is úgy csinálja. 18L
2010. júl. 20. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja meg mindig magam alá terítek egy törcsit még most is és azt könnyebb kimosni, mint ha az ágy olyan lesz. előtő voltam
2010. júl. 20. 14:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is a Tenát ajánlom,főleg ha két szoros franciabugyit ráhúzol nyugodtan aludhatsz. Persze nem biztos hogy otthon csomagszámra áll a inkontinencia betét... sem gyerek pelus, amit szintén sok nő használ ha nagyon nem akar lepedőt cserélni. A betét + vatta is jó, ha nem mozgol túl sokat éjjel. Ha meg se Tenad se pelusod akkor jöhet a törölköző ,tehát éjjeli betét , normálisan, jó szoros bugyival majd veszel egy jó puha törölközőt, négybe hajtod , be a lábad közzé, rá egy extra bugyi vagy egy szoros rövidnaci és már mehetsz is nyugodtan aludni csak vigyázz hogy senki meg ne lássa, főleg a barátod ne....
2010. júl. 20. 22:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!