Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késhet a menstruációm??

Miért késhet a menstruációm??

Figyelt kérdés

Sziasztok. 28-33 Nap között szokott megjönni, viszont már a 34. nap végén vagyok és még semmi…melleim érzékenyek és ennyi.

Mostanában rengeteg stressz ért, csak még nem esett meg hogy 34 után jöjjön meg. Párommal óvszerrel védekezünk, igaz hogy mielőtt felveszi izgat és kicsit be teszi, majd ezután húzza fel. 33. napon csináltam xepil tesztet (Mivel azért ritkán esett meg hogy 31.nál később jöjjön) és mindkettő negatív lett. Szerintetek? 17/l

tegnapelőtt 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes. Ez pedig még nem minősül késésnek. Maximum csúszás. Nincs semmi gond. Néha lehet 1-1 hosszabb ciklus.
tegnapelőtt 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

én is kegyetlenül stresszelek az ilyeneken, de nyugi!

Pont így jutottam a kérdésedhez, hogy "lehetek-e terhes, ha 5 hónapja nem volt szexuális kapcsolatom, és akkor is védekeztünk, és azóta már négyszer megjött, más tünetem nincs, de most harmadik napja késik, pedig maximum egyet szokott?"

de szerintem itt látod, hogy én csak feleslegesen aggódom, ugyanígy te is xddd

tegnap 07:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

igaz hogy mielőtt felveszi izgat és kicsit be teszi - magyarul nem védekeztek.

A "kicsit be is teszi" - technikailag lehetsz terhes, mert előváladék is termelődik ám. 1% az esélye kb, de nem 0.

tegnap 11:12
 4/4 A kérdező kommentje:
3. persze és tudom, csak már csináltam tesztet.
tegnap 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!