Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pattanás a nagyajkakon mi...

Pattanás a nagyajkakon mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Menstruáció után borotválkoztam és akkor vettem észre belül a bal nagyajkamnál egy pattanásszerű pontot. Olyan mintha meglenne érve, de nem lehet kinyomni és nem is fáj… sose volt még ilyenem.

Állandó partnerem van( férjnél vagyok) szóval nem gondolom, hogy ez lenne a gond. Mostanában sokkal gyakrabban borotválkozom nem tudom ez mennyire befolyásolja ezt. (Nem látom, hogy szőrbenövés lenne)

Picit megvagyok ijedve, mert halványlila gőzöm nincs mi lehet ez… 😅

tegnapelőtt 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nemi herpesz??
tegnapelőtt 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám, hogy az lenne 10 éve állandó partnerem van. Illetve ahogy néztem ez sok egymás mellett nekem viszont csak 1 van. Ahogy átfogom a nagy ajkam keménynek tűnik, nem fáj, nem viszket.
tegnapelőtt 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Pattanás szerü és megérve? Hogyan kell elképzelni? Egy sárgás, bör alatti valami (mekkora?) és körülötte semmi gyulladás?
tegnapelőtt 20:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen mintha meglenne érve és kicsivel kisebb mint egy gombostű. Nem látok gyulladásra utaló jelet. Nagyjából ott van ahol majdnem a szőr nő viszont még a belső részen.
tegnapelőtt 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy pattanás lesz, csak még nincs beérve rendesen. Vagy épp ott olyan a bőröd, hogy nem tud kibújni rendesen.
tegnapelőtt 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
csinálj képet amin jol látzsik és kérdezd meg a google lens-t hátha talál hasonlot
tegnap 00:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Az arcon, háton, hason, nyakon stb is több féle pattanás létezik. Úgy ahogy az intim részeken is jöhetnek/vannak. El fog múlni, csak ne piszkáld.
tegnap 05:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!