Nincs valamiféle eszkoz ami megkonnyitene a felhelyezest?
Figyelt kérdés
A dokim felirt betadine huvelykupot, es mivel meg szuz vagyok, egyszerűen nem birom eléggé fel rakni... Ellazultam már, próbáltam ülve, fekve, guggolva, nem tudom feltolni amennyire kéne... Nincs ehhez valami segéd eszköz amivel könnyebben fel lehetne helyezni elegge fentre?2019. dec. 7. 00:32
1/10 anonim válasza:
Én mindig bevizezem egy kicsit felrakás előtt a kúpokat, ha még úgy sem megy, akkor egy kis síkosítót szoktam rá nyomni. Próbáld meg hátha. Én nem vagyok szűz, de mindig "megszenvedek" a felrakással.
2/10 A kérdező kommentje:
Megvizeztem, és ez a víz hatására rögtön olvadni kezd a kezemben is, szóval nem ezzel van a gondom... Nagyon pici a kezem, rövidek az ujjaim, fáj is, nem tudom egyszerűen felrakni amennyire kéne. Aludni sem tudom most, ugy csíp, gondolom mert használ, de szinte csak a hüvely alsó részénél csíp, mert addig tudtam felrakni.. Pedig fentre is kene, mert gondolom ott is vannak bacik, nem csak lent. :(
2019. dec. 7. 00:49
3/10 anonim válasza:
Tedd fel az egyik lábad a kád/wc szélére, és "guggolj bele", valahogy ahhoz hasonlóan, mint mikor a suliban a támadóállást gyakoroljátok. Tehát a másik lábaddal a földön támaszkodsz. Ez így szélesebb, mélyebb terpesz, mintha csak simán leguggolsz, mélyebbre érhet be az ujjad.
Nekem tamponfelhelyezéshez tanácsolták ezt anno kamaszként, de itt is ugyanaz az elv. :)
Egyébként ez nem függ a szüzességtől, természetesen nem kell a gyógyszert áttolnod a szűzhártyádon.
4/10 anonim válasza:
nem lehet hogy vaginizmusod van? nőgyógyász meg tudott vizsgálni rendesen?
5/10 A kérdező kommentje:
Megtudott igen
2019. dec. 7. 01:11
6/10 anonim válasza:
és nem fájt mikor feldugta az ujját? vagy mikor azt a műanyag cuccot dugta fel?
7/10 anonim válasza:
rájöttem hogy ez nagyon perverzül hangzott, bocsánat. arra gondoltam hogy vaginózisod lehet, vagy nagyon izgultál, de akkor az orvos se tudott volna megvizsgálni. így viszont kifogytam az ötletekből.
8/10 anonim válasza:
Van, amelyik hüvelykúphoz van aplikátor csomagolva. Ezek szerint ehhez nem volt. Kérdezd meg gyógyszertárban, nem lehet-e külön kapni.
10/10 A kérdező kommentje:
Na hát ejjel volt időm utána olvasni, annyira csípett, hogy aludni sem tudtam. Viszont olvastam, hogy ezután kell pH helyreállító mert hogy ez mindent kiirt... Ezt az orvos nem mondta. Szerintem veszek applikatoros cuccot, és kib.().szok vele, befogok egy applikatort, és azzal lokom feljebb mindig. Egy próbát meger:DD
2019. dec. 7. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!