Akinek hosszú műkörme van, és tampont használ, az a felhelyezést hogy oldja meg?
én körmös vagyok, de már én is gondolkodtam ezen a kérdésen, nekem soha nincs hosszú körmöm, de láttam már néhány igazán hosszú stilettot, amivel szerintem sem lehet betenni a tampont. ez az igaz ihegyes köröm, az még oké, hogy valahogy ráhúzod a végére a tampont és elkezded betolni, de szerintem a körmöd könnyen elkezdhet fájni egy ilyen akciótól, az pedig nem kellemes. a műköröm is megrepedhet tőle. persze van olyan, hogy applikátoros tampon, azt lehet használni, hosszú, hegyes körömmel.
További kérdéseim:
- wc papír használat, nagy wc után?
- kontaktlencse kiszedése, tisztítása?
Nekem saját körmöm van. Jó 2-3 mm hosszú szokott lenni, viszont ha már ennél is hosszabb, az már mindenben zavar:
Tamponozáskor kissé elhajlik a körmöm, és fájdalmas.
Telefon,számológép, billentyűzet nyomkodáskor és toll fogásakor is zavar.
Wc-zéskor nem problémás, kontaklencsém nincs.
És ezek a majdnem fél cm hosszú körömre vonatkoznak. Mikor rendes kis méretű, akkor semmiben nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!