Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, akik használtak már...

Lányok, akik használtak már Canesten hüvelykúpot! Elrontottam a felhelyezést?

Figyelt kérdés
Tegnap feltettem az elsőt, fél órámba tellett beleszenvedni, mert az applikátort nagyon idegennek éreztem, ezért fogtam és kézzel tettem fel, bár ezt csak a terhes és szoptatós anyáknak javasolja. Nem vagyok már szűz, de ilyen esetekben úgy görcsbe rándulok, hogy az ujjam csak kicsi része fért be a tabi után. Reggelre viszont, mintha a fele a bugyimban landolt volna olvadt állapotban. Ezek szerint nemhiába írják rá, hogy mélyen a hüvelybe helyezni, mert ha csak épphogy bent van, nemcsak kellemetlen de nem is hat? Csípett így is nagyon, és örültem, mert tudtam, hogy akkor öli kifele a gombát, és szorítottam magam ameddig lehet, de elalvás után nyilván elernyedtem. Normális vagy nem, hogy kifolyt belőlem?
2009. aug. 26. 10:39
 1/4 anonim válasza:

Hát szerintem nem lett volna szabad úgy kifolynia, valszeg nem helyezted fel eléggé.

Persze az is igaz, hogy a kúpot felrakod este és másnap folyamatosan ürül ki, és lehet hogy neked reggel kijött egy adag, de szerintem akkor is elrontottad :S

De ne aggódj, ma este próbáld meg megint. 3mp alatt kész van applikátorral, én is nehezen vettem rá magam és elég kellemetlen volt maga a gondolat, de amikor már picit bedugtam, alig éreztem. Neked is ezzel kéne megpróbálnod, hidd el, jobban jársz ha minél flejebb bírod tenni. A méhszájad körülre is felmászhatott a gomba és onnan is ki kell szedni, szóval nem csak a hüvely legalsó részéből.

Nagyon drukkolok.

Feküdj le, tedd szét a lábad és told fel. 3 mp és kész.

Szorítok! gondolj arra, hogy mindent az egészségért ;):)

2009. aug. 26. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az volt a baj hogy nem volt elég mélyen. Az ujjaddal nem tudod úgy felrakni mint az applikátorral. Én úgy szoktam hogy amikor lefekszem már aludni akkor az ágyban ellazulva szépen lassan felrakom. Mert egyébként én is görcsbe rándulok, mert utálom.
2009. aug. 26. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok, igazán jól esnek a tanácsaitok! ;) Ma este újra próba! :)
2009. aug. 26. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Bármilyen hüvelykúpot használtam eddig, akár csak sima fertőtlenítőt, valamennyi a bugyim landolt belőle,nem minden szívódik fel.

A canestennek meg van egy tipikus hatása, hogy az első napokban csíp! Még a krém is amit ugye külsőleg kensz rá.

Szóval szerintem tök normális. Nem hiszem hogy annyira nagyon mélyre kell azt felhelyezni, ameddig neked kényelmes nem görcsölsz rá. Mondjuk nekem nem okozott kényelmetlenséget, mert ugye csúszós.

27/N

2009. aug. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!