Hogy tudtok tampont használni, amikor onnan "előről" is jön vér?
Vagy csak nekem ? Mert ha betét nélkül használnám, akkor onnan előről (gondolom a húgycsőből vagy fogalmam sincs...) is jön a vér, nem csak a hüvelyemből . A tampont ugyebár utóbbi helyre dugjuk...
Most akkor mi van velem ?
Jó-jó, de szerintem lehet rá válaszolni, végülis erre van az oldal, nem ?
Majd akkor legközelebb beruházok a tamponra, már csak kíváncsiságból is. :)
Csak az a fura, amikor elől ázok át és elől van tele a betét, hátul meg nincs sok, legalább is nem annyi, amennyi kifolyna.
Miért jönne a húgycsövedből vér menzesz alatt? Csak a hüvelyedből jön. Valószínűleg hason alszol, ezért vn, hogy a betéten elöl több a vér.
De ha a húgycsöveden vér jönne, akkor nagyon sürgősen orvoshoz kellene fordulnod. Meg vszínűleg ordítanál a fájdalomtól, hiszen annak vmi elég komoly oka lenne. Onnan normális esetben nem jön vér!!
Gondolj bele...ha vki véreset pisil vmilyen húgyúti fertőzés miatt, már az is iszonyatosan fáj...
Figyelj, tuti hogy nemjön vér a húgycsövedből menstruációkor.Az, hogy van hogy elől ázol át, azért is lehet, mert nagyon hátrarakod a betétet!Erre nem gondoltál?
de amúgy most elolvastam mégegyszer a fenti kérdést, azt írod:"onnan előről is jön a vér nemcsak a hüvelyemből"
figyelj a húgycsőnyílásodat nem is láthatod, mert az a hüvelyen belül végződik.Ezt ahogy írtad kb olyan érzésem támadt, mintha neked lenne elől egy húgycső nyílásod,utánna egy hüvelynyílásod, és utánna a végbél!
Vagy te a végbeledre hiszed hogy az a hövely? Ne haragudj de mostmár énis kezdem azt hinni hogy nem vagy tisztában a tested részeivel!
Ugye nem gondolod azt is,hogy ha tampont használnál, akkor ki kellene venni pisiléskor a tampont?(egyik barátnőm régen azt hitte)A tampon felszívja a vért ami a méhedből jön.és mivel a tampont teljesen fel kel nyomni, ezért nem akadályozhat a pisilésben,és nem folyhat vér a húgycsövedből elől.a húgycsőnyílás a hüvelynyílás bemeneténél van,de belül,te azt nem látod!
A betét meg olyan, hogy ha mondjuk sokat ülsz, akkor tuti hátul fogsz átázni, ha meg sokat állsz és ráadásul nagyon hátra raktad akkor meg tuti elől ázol át!
ezt tanulmányozd át!
Könyörgöm, ne nézzetek már teljesen hülyének !
Nem hiszem azt a végbélnyílásomra, hogy a hüvelyem, köszönöm szépen.
Gondolom most majd jönnek a válaszok, hogy milyen hülye vagyok, de hát ez a roh-adt oldal sem a régi már. Nem lehet megkérdezni semmit, mert már hülye az ember.
Köszönöm szépen a válaszokat !
Az utolsó akkor egetverő baromságot írt, hogy majdnem lefejeltem az asztalt. Neked vmi problémád lehet, ha a húgycsöved belenyílik a hüvelyedben.
Képzeld el, a nőknek igen is 3 db lyuk van "odalent". Legelöl a húgycsőnyílás, utána a hüvely, majd a végbélnyílás.
Tessék, itt van róla pár kép:
(Diekt raktam fényképet is, nehogy azt mondd, hogy szar a rajz).
Annyira utálom, mikor vki a baromságot iszonyat nagy magabiztossággal adja elő és a másikat nézi hülyének.
Amúgy már írtam választ. Szerintem normális hangnemben. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy menzsz alatt NEM SZABADNA vérnek folynia a húgycsőnyílásból. Normál esetben nem is folyik.
Ha te még is úgy gondolod, hogy onnan is vérzel, akkor nagyon sürgősen menj el az urológiára!! De mint mondtam, nem valószínű, mert ha onnan véreznél, akkor sírnál a fájdalomtól.
De ha nem hiszel nekem, tényleg keress fel egy orvost!
Egy orvostanhallgató
akkor=akkora
hüvelyedben=hüvelyedbe
Kicsit siettem, bocsánat:)
Semmi gond, csak kicsit felhúztam magam az előzőn, bocsánat.
Csak teljesen mindegy, hogy milyen kérdést tesz fel az ember, akármilyen problémával, mindig összefut valaki hülyével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!