Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombár házi oraktika,...

Hüvelygombár házi oraktika, ha a Canesten nem használ?

Figyelt kérdés
Igen, az, tuti.
2019. nov. 6. 04:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb praktika: elvonulni a nőgyógyászhoz. Mindig ezt használom, ha valami panaszom van, eddig bejött.
2019. nov. 6. 05:47
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Lehet, hogy valamire érzékeny vagy, mondjuk a laktózra és ugye az "kicsit" a bélflórádat megboríthatja és könnyebben elszaporodik a candida. Nem feltétlenül kell egy nagyon durva laktózérzékenységre gondolni, elég annyi is, ha kicsit fáj a hasad és hígabb a székleted esetleg többször is jársz valamennyivel, tehát ne ilyen durva hasmenésre gondolj, amitől fel sem tudsz kelni. Próbáld meg, hogy kerülöd, ha esetleg ez nem lenne, de ugyanez lehet szerintem a gluténnal is. Van candida-diéta is, viszont sajnos rettentően sok dologtól elvon téged. (Bár sokaknak használ és, ha helyesen pótlod a tápanyagokat, akkor elvileg nincs baj.) A cukrokat és az élesztőt mindenképpen kerülni kéne. De valószínűleg alapbetegség okozhatja.
2019. nov. 6. 05:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Most ebben lehet valami, mert én is gyanakodtam rá, mrámint a gluténra meg a tejre, de inkább glutén. Mert hosszabb ideje naponta fáj a hasam és 2 naponta vagy rotkábban görcsös hasmenésem van. De ilyen zsömle, kenyér, meg tej után mindig fáj a hasam...

Orvos kizárva, nem engednek a szüleim.

2019. nov. 6. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

Helló!

Én fogamzásgátlót szedek, ami miatt fogékony lettem a fertőzésekre.

Elég gyakran előjön, már nincs türelmem/energiám/kedvem/szabadnapom nőgyógyászhoz rohangálni (mert annyit kell várnom időpont ellenére is, hogy szabadnapot kell kivennem)

De megvan a csodaszer: teafaolaj!

Napokon belül kikúrál, ha időben "elkapom" akkor akár még aznap is.

Teheted a fürdővizedbe, vagy pár cseppet tisztasági betétre.

Kicsit csíp, főleg ha hígítás nélkül használod, és szárít. De nagyon hatásos.

(Vigyázz, szájon át mérgező)

2019. nov. 6. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy, hogy nem tudsz elmenni orvoshoz egyedül?
2019. nov. 6. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a szüleidnek, meg kell érteniük, hogy beteg vagy. Olyan nincs, hogy nem engednek el orvoshoz. Akkor megyek a tudtuk/engedélyük nélkül, ennyi.
2019. nov. 6. 17:57
 7/7 anonim válasza:
100%
#4-es, ez de jó, nekem is ugyanez a bajom de ezt még nem hallottam. Kérdésem viszont, hogy a teafaolajas megoldás után szükség van ilyen hüvelyflóra-helyreállító-akármire? Gondolok itt canesflorra, ilyesmikre.. köszi!
2019. nov. 21. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!