Hüvelygombára legjobb házi megoldás?
volt egy súlyos felfázásom kb 2 éve, 1 éve pedig egy hosszabb antibiotikum kúrám. az óta elég gyakran előjön a gombásodás. már háromszor csináltam canesten kombi-kúrát, utána kicsit jobb, de legutóbb azt vettem észre, hogy miután elmúlt, rá pár napra eléggé felzaklattam magam és stresszes voltam vagy 2 napig, és visszajött a gombásodás. olvastam hogy a stressztől is kialakulhat, bár nem tudom ez így mennyire igaz.
jobban preferálnám a házi praktikákat, nem nagyon van pénzem állandóan hüvelykúpokat és hasonló készítményeket venni.
olvastam hogy cickafark tea, kamilla tea (ivászat illetve hüvelyöblítés) hatásos, hallottam az almaecetről is, most pár napja olvastam a borax-glicerinről.
Ha valakinek van tapasztalata ezekkel a módszerekkel kapcsolatban, az megtenné, hogy leírja mit hogyan szokott? nagyon sokat segítenétek! előre is nagyon köszönöm!
Nem lenne egyszerűbb egy orvos által felírt gyógyszerrel teljesen megszűntetni, mint a házi gyógymódokkal szrakodni?
20L
Párod is volt kezelve veled egyidőben? Hüvelyflóra visszaállítás volt?
Egyébként doki, de másik vagy urológia. A házi dolgok max tünetmentesítők, megelőzésre jók de ha már kijött akkor nem!
Én is visszatérővel szenvedtem és a következő volt jó kombó (7éve nincs gond, pedig azóta hüvelygyűrűm is van ami elvileg hajlamosít!):
kezelés doki általán, kezelés alatt no szex a kontrollig legalább, férfi kezelése egyidőben, utána hüvelyflóra visszaállítás és immunerősítés (grapefruitmag cseppet iszok évente egy kúrát és D-vitamin+szelén kúraszerűen egész évben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!