Van valami házipatika hüvelygomba ellen? Csak azért kellene házi mert dokinál voltam nemegyszer amiket felírt addig volt hatása amíg használtam, a canesten egy rakás sz. Rt nem ért (csak az is míg használtam)? (NORMÁLIS VÁLASZOKAT)
Ha a doki sem tudott dsemmit, a Canesten sem használt, akkor gondolod, hogy valami házimódszerrel elmúlik?
Szerintem nagyobb a gond, monjuk Candida, az is teljesen hüvelygombaszerű tünetekkel jelentkezik odalenn.
Doki nem ír Canestent, egyrészt pont azért, mert a legtöbb gombára nem használ, másrészt azért, mert recept nélkül kapható, minek írná fel? Úgyhogy nem kell a hantázás a dokiról, menj szépen el hozzá, és írass fel receptes cuccot.
Házi praktika nincs.
Találgatsz vagy a doki mondta hogy gomba?
Kislány ne várj normális válazt ha kamuzol össze vissza :S
Ha nem használ amit a doki felír akkor vissza kell menni.
Az orvos különben nem találgat hiszen vesz mintát amit kitenyésztenek és pontosan tudja milyen gomba és milyen gyógyszer,krém kell rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!