Van valami házipatika hüvelygomba ellen? Csak azért kellene házi mert dokinál voltam nemegyszer amiket felírt addig volt hatása amíg használtam, a canesten egy rakás sz. Rt nem ért (csak az is míg használtam)? (NORMÁLIS VÁLASZOKAT)
Az "új" doki is bunkó hülye és nem ért a szakmájához?
Vagy miért tőlünk kérsz tanácsot?
szia.
nekem is ilyen gondom volt és váltottam dokit nem is egyszer. az elmúlt 4-5évben kb. 6 doki váltáson voltam és egy rakás gyógyszert kaptam amik ideig óráig hatottak aztán újra 2-3 havonta előjöttek a gondjaim. a tenyésztésről meg annyit,hogy nem mindegyik doki csinál. én 4 év után találtam meg azt aki (kérésre) csinált nekem kenetet. én azt ajánlom,hogy menj el egy std centrumba (nemibeteg gondozó) ott adnak időpontot vagy akut panaszokkal előbb fogadnak és vesznek kenetet,ebből pedig kiderülhet mivel állsz szemben.
esetleg szedsz fogamzásgátló tablettát? mert az hajlamosító lehet én pl emiatt fogok most váltani egy 3. gyógyszerre,lehet az első kettő pont ezeket hozte elő nálam.
természetes módok meg vannak,de tény,hogy nem feltétlenül jön be plussz nem éri meg húzni a dolgot. én anno használtam teafaolajat (herbáriában lehet beszerezni), drags imun (ez egy Energy termék,neten megtalálod), ittam herba teákat (már nem emléxem mit) és homeopátiával is próbálkoztam (Candida Albicans 9CH meg immunerősítőként szedtem az Apis mellifica 9CH-sat). kérdés,hogy mi jön be és hogy használ. szerintem menj el dokihoz aztán próbáld meg az std centrumot. ha nem jutnál el dokihoz próbáld ki a Pevaryl G-t az egy vénynélkül kapható (kb. 2000forint) 3 db-os kúp gomba ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!