Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol vagyok allandoan budos...

Mitol vagyok allandoan budos lenn?

Figyelt kérdés
A gondom, a kovetkezo iszonyuan budos vagyok lenn a nemiszervemnel. Meg mielott valaki undok megjegyzeseket tenne elmondom, hogy probaltam mar minden fele intim mosokadoszert, szodavikarbonat es naponta igyekszem legalabb 3szor megmozsdani. Megis a munka kozbe van,hogy erzem a szagat .. tisztasagi beteten keresztul ami 8 ora alatt (mig melozok) tocsogora telik feheres folyassal. Voltam evel a gonddal 2 orvosnal is, vettek valadekot is de semmi valaszt nem kaptam. Nemreg sajnos elveszitettem egy babat is es a kaparas utan sem valtozott a helyzet. Kerlek segitsetek!

2019. okt. 9. 22:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hogy hagynam mar benn 8 orat a tampont most komolyan, hogy lehet ilyet feltetelezni..az ilyen jobb ha nem ir! Amugy igen a tisztasagi betet szerinrem mas, es ez a problema ugyanugy megvan azota voltam meg 2 orvosnal es semmi..
2019. nov. 22. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!