Mitol vagyok allandoan budos lenn?
Lehet, hogy éppen az a baj, hogy kiirtottál már minden hasznos baktériumot az intim mosakodókkal és a túl gyakori mosdással. Próbálj ki bármilyen hüvelyi probiotikumot, mondjuk Gynophilus kapszulát. Valószínűleg nincs már fertőzés, egyszerűen csak kicsináltad a flórádat a túlzott tisztálkodással.
Ha az sem használ akkor el kell menni másik orvoshoz. Ami még nagyon fontos, hogy a párodat is kezelni kell mert ha fertőzés és óvszer nélkül szexeltek akkor ő is hordozhatja.
Menj másik orvoshoz/orvosokhoz. Vagy nem tudom próbáltad-e: Besétállsz a patikába és kérsz olyan kúpot, ami gombára és baktériumra is jó. Anno sok orvost megjártam. Vették keneteket, írták fel mindenfélét. Mindíg vissza jött. Büdösnek kifejezetten nem éreztem, de kb úgy voltam mint te.
De az is lehet, hogy a sok mosdással kiölted a jó baktériumjaidai is a hüvelyből. Sőt, a leírtak alapján biztos. Az abortusznál használt fertőtlenítő is rásegíthetett.
A ciklusunk minden szakaszában másféle "folyásunk" van, enyhe savanykás szaggal. Ez a normális.
Próbáld meg csak sima vízzel mosni. Eleinte rosszabb lesz mint volt. Aztán javul majd.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!