Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másokkal is történik ilyesmi?...

Másokkal is történik ilyesmi? ( lent )

Figyelt kérdés

Milyen következményei vannak annak, hogy már 9 hónapja nem volt meg a havi ciklusom?

Nem voltam még férfival, szóval teherbeesés kockázata = 0 % !:)

Nem jön meg egyszerűen, a nőgyógyász E-vitamint írt nekem ki, de szerintem csodát tőle nem várhatok, vagy tévedek?

Miben reménykedhetem, hogy ez az állapot meg is szűnik? ... fogamzásgátló tabletta?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat !! 18/L

2010. júl. 14. 23:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ne legyne igazam, d emindenképpen rá kén erre is kérdezni, plusz alapos hormonvizsgálat (valamiért az ösztrogén lehet kevés -a női hormon ugye- ami miatt nem működnek úgy a dolgok)

Esetleg érdeklődd eg, hogy ultrahangos vizsgálat nem mutatna-e ki szervi elváltozást. Mert más ötletem nekem sincs... Ezeket kéne megkérdezned az orvostól. GOndolom általános laborvizsgálaton (vér, vizelet) már voltál párszor.

2010. júl. 14. 23:31
 12/19 A kérdező kommentje:

Persze voltam már, meg mint írtam endokrinológián, pajzsmirigyvizsgálaton, volt terheléses vércukorvizsgálatom is, mindent rendben találtak.

Vagy szerintetek az befolyásolja, hogy 9 évesen Epilexiás voltam, és évekig ennem kellett neurológiai gyógyszert?

(( kigyógyultam belőle 14 éves koromra és csökkenő tendenciában ettem az adagot, állandó vizsgálatokkal, EEG-vel volt controllálva )) de aztán meg tört a csontom, kétszer is 3 éven belül, (( akkor is gyanakadtak az orvosok valami hormonális betegségre ))

2010. júl. 14. 23:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Orvos nem vagyok, így erre nem tudok mit mondnai, de az ultrahangot még megkérdezhetnéd. Meg ezt a korai menopauzát. Mert ha terhes se vagy és az endokrinológus (ő nézi a hormonokat, ugye?) se talált semmit, akkor nem tudom...
2010. júl. 14. 23:41
 14/19 A kérdező kommentje:

igen igen ő nézi. :)))

nah hát most annyit tudok tenni, hogy megpróbálom azt az E-vitamint, és ha nem csinál semmit 6 hét elteltével visszamegyek Anyával, mert én úgy félek a nőgyógyásztól, mint a tűztől.

Amúgy azt mondta az orvos, hogy azért nem írt egyből fel fog.gátlót, mert a vitamin elméletileg "meghozza" ismét...kiderül... mindenkinek nagyon szépen köszönöm a véleményét, hozzászólását !

2010. júl. 14. 23:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Nm, remélem rendbe jössz.
2010. júl. 14. 23:49
 16/19 anonim ***** válasza:
addig örülj amíg nincs legalább nem kell szenvedned a 40 fokban....
2010. júl. 15. 00:17
 17/19 A kérdező kommentje:
az addig oké, de jobban örülnék, ha lenne, és szenvednék miatta... minthogy már nincsen meg hónapok óta...:S
2010. júl. 15. 00:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy nagyon vékony,vagy nem fogytál mostanában?Mert elő szokott fordulni alacsony testsúlynál,hogy a szervezet leáll.És az endokrinológus a női nemi hormonokat vizsgálta amikor voltál?Mert én úgy értelmeztem,hogy nem ezokból jártál nála,és nem is mostanában.

Sztem ez ügyben keress fel újra egy endokrinológust,ha kell anyuval kérjetek beutalót a nőgyógyásztól.Hidd el egy nőgyógyász sem ért úgy hozzá,csak írogatni fog mindenféle gyszert.Ez az E-vitamin is csak egy vicc,csak azért kaptad,hogy ne érezd úgy,hogy nem csinált semmit veled,így legalább visszamész még egy párszor a magánrendelésére-pénzért természetesen!!A fogamzásgátló is csak ideiglenes megoldás,ha később gyereket szeretnél megint gondban leszel.

Hidd el,csak az endokrinológián fognak segíteni neked,és ha most elmész,majd akkor amikor gyereket akarsz már nem kell 4-5 évig nőgyógyásztól-nőgyógyászig járkálnod,mert lesz egy diagnózisod,amivel tudnak rajtad rövid időn belül segíteni.

2010. júl. 15. 07:50
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem fogytam, inkább híztam 10 kilót, és azt tegyem hozzá, hogy azelőtt sem voltam egy nádszálkisasszony.:S

háát... szerintem is lesz, hogy visszamegyek, meg elkezdem szedni azt az E-vitamint.

Amúgy nagyon jó nőgyógyász Rajnai doktor úrnak híre van.

(( láttam már itt kint kérdést vele kapcsolatosan . ))

2010. júl. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!