Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másokkal is történik ilyesmi?...

Másokkal is történik ilyesmi? ( lent )

Figyelt kérdés

Milyen következményei vannak annak, hogy már 9 hónapja nem volt meg a havi ciklusom?

Nem voltam még férfival, szóval teherbeesés kockázata = 0 % !:)

Nem jön meg egyszerűen, a nőgyógyász E-vitamint írt nekem ki, de szerintem csodát tőle nem várhatok, vagy tévedek?

Miben reménykedhetem, hogy ez az állapot meg is szűnik? ... fogamzásgátló tabletta?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat !! 18/L

2010. júl. 14. 23:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Úh az azért durva ,hogy 9 hónapja nem jött meg neked.

Hát szerintem menj vissza a nőgyógyászodhoz.

2010. júl. 14. 23:18
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, h korai menopauzád van? :S Mert akkor már nem is jön meg többé...
2010. júl. 14. 23:19
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg keress egy másik nőgyógyászt. 9 hónap kimaradás komoly probléma, nem szabad elbagatellizálni E-vitaminnal. Aztán amikor majd babát akarsz 10 év múlva, akkor derül ki, hogy régóta kezeletlen és azóta súlyosbodó problémád van... :-(
2010. júl. 14. 23:20
 4/19 anonim válasza:
szerintem meg keress másik nőgyógyászt, ez tényleg durva hogy 9 hónapja nem jött meg, fiataloknál az előfordul hogy 1 hónap kimarad de 9?! és elintéz egy kis E-vitaminnal, szerintem mindenképp keress fel egy másik orvost is
2010. júl. 14. 23:20
 5/19 A kérdező kommentje:

utolsó... az micsoda?:OOO

amúgy azt mondta az orvos, hogy egyem 6 hétig a vitamint, de annyira összejött (( érettségi, meg minden )) hogy abban reménykedtem, hogy az idegesség meghozza, de nem semmi, csak a fejfájás, szédülés rendszertelenül. :(((

2010. júl. 14. 23:22
 6/19 A kérdező kommentje:
háát... szegény Anyukám is ideges, hogy mi miatt van ez.:(( ár voltam endokrinológián, mindent rendben találtak, pajzsmirigyemmel sincsen semmi gond.
2010. júl. 14. 23:23
 7/19 A kérdező kommentje:
*már
2010. júl. 14. 23:24
 8/19 anonim ***** válasza:

esetleg hormonok? mindenképp menj el hormondokihoz, miután ismét meglátogattad a nőgyógyászodat...

egy ilyen esetről hallottam, de ott hormonok voltak és a csj elvileg kiszőrösödött meg minden, és asszem 5 hónapig nem volt meg neki mire elment dokihoz, de ez máshhogy is kijöhet

2010. júl. 14. 23:26
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha a korai menopauzát kérdezed, hogy micsoda, akkor google-zz rá, tömören annyi, hogy nem 50 egynehány éves korodban szűnik meg a peteéres (és avval együtt a havi vérzés), hanem akár sajnos (nagyon) fiatal korban is, akár 16, de akár 26 évesen is megeshet sajnos :( Ez a elméletben együtt jár avval, hogy az illető már teherbe sem tud esni, TALÁN csak mesterséges úton. De az a talán is nagyon kicsi esélyt jelent.
2010. júl. 14. 23:27
 10/19 A kérdező kommentje:
igen igen... háát ez eléggé rémisztőőő:|
2010. júl. 14. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!