Clint kérdése:
Nagyon sokat késett és tegnap megjött, de nagyon kevés, ez miért van?
Figyelt kérdés
Volt már valakivel hasonló? majdnem három hetet késett, és tegnap megjött, viszont nagyon kevés, ma cseréltem először... Mi lehet a baj? Nem szedek fogamzásgátlót, 22 éves vagyok, szinte mindig késik olyan egy hetet, de nem volt még olyan, hogy ha megjött akkor alig....2010. júl. 14. 23:06
11/12 anonim válasza:
a lepedőt cserélted először??:D:D
am szerintem teljesen normális de ha máskor is előfordul akkor orvos mert akk valami megváltozhatott a hormonokkal kapcsolatban:)
12/12 A kérdező kommentje:
nekem is van daganat a mellembe, de ugy egy hónapja megnézettem, és azt mondta a doki, hogy jóindulatu.
2010. júl. 15. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!