Sokat késett a havim, de végülis megjött. Normális ez?
A menstruáció a méhnyálkahártya havonta ( átlagosan 28 naponként, de ez az időperiódus egyénenként, sőt ugyanannál az egyénnél is elég nagy változatosságot mutat, így gyakorlatilag 25-33 naponként) történő lelökődését és vérzés kíséretében történő kiürülését jelenti.
A teljesen szabályos ciklussorozat szinte nem is fordul elő, felnőtt nőknél is megesik, hogy előbb jön, esetleg akár 2 hét csúszással is.
Szóval nyugi nincs semmi gond szerintem. Azért én ajánlom neked, a [link] használatát. Ez teljesen ingyenes, csak regisztrálni kell, és online vezetheted a menstruációdat plusz az ezzel járó tüneteket. Talán valamilyen szinten hasznodra válhat, mert ez a több havi rögzített menstruációs adatokból kiszámolja az átlagos értéket és az alapján jelöli, hogy a következő mikorra várható majd.
Első: Ha nem tudsz rendesen válaszolni, inkább meg se szólalj.
Második és harmadik: köszönöm szépen, ilyen választ vártam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!