Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két hetet késett a menstruáció...

Két hetet késett a menstruációm, utána megjött, de gyenge a vérzés és már jóval több ideig tart, mint szokott. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
"Normális" esetben 28-29-én szokott megjönni és 4-5 napig tart. Az első pár napban erősebb vérzésem van, van, hogy óránként cserélem a normál tampont, az utolsó napokban néha már a mini is elég. Május végén nem jött meg, helyette június 16-án jelentkezett az első vérzés, de nagyon minimális volt. És azóta tart, ugyanigy, kevés vérrel. Nem is görcsöl a hasam úgy, mint szokott, néha-néha fáj, de tényleg csak egy kicsit. Terhességi tesztet csináltam kettőt is, egy hét eltéréssel, de mindkettő negativ lett. (Óvszerrel védekezünk, nem szakadt ki, de biztosra akartam menni...) Mitől változhatott meg a menstruációm? Mással is volt ilyen?
2011. jún. 24. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem aggodalomra semmi okod - lényeg, hogy megjött! Bármely korosztálynál előfordulhat, hogy késik vagy korábban jön meg, (esetleg ki is marad 1 hónapot) és a mennyisége, színe sem azonos a megszokottal. Mindezt elsősorban a hormonrendszer szabályozza - tehát annak függvénye. Ha netán nagyon elhúzódna (mondjuk 10 napnál tovább), akkor menj nőgyógyászhoz.
2011. jún. 24. 13:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. jún. 24. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!