Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon sokat késett és tegnap...

Clint kérdése:

Nagyon sokat késett és tegnap megjött, de nagyon kevés, ez miért van?

Figyelt kérdés
Volt már valakivel hasonló? majdnem három hetet késett, és tegnap megjött, viszont nagyon kevés, ma cseréltem először... Mi lehet a baj? Nem szedek fogamzásgátlót, 22 éves vagyok, szinte mindig késik olyan egy hetet, de nem volt még olyan, hogy ha megjött akkor alig....
2010. júl. 14. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát mindenképp nézesd meg, mert egyetemen excsoptársam így járt, késett, jött, csak kevés. Pedig terhes lett...
2010. júl. 14. 23:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Bocs, ha megijjesztettelek:(
2010. júl. 14. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha esélyes a baba, akkor vegyél és csinálj terhességi tesztet. Kb 500 Ft, szóval nem egy nagy pénz.
2010. júl. 14. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Vegyél 3-4 fajta tesztet, ha nem egyértelmű az eredmény, orvos
2010. júl. 14. 23:24
 5/12 A kérdező kommentje:

csináltam kb két héttel ezelőtt, és negatív lett.

Azóta nem volt szexuális kapcsolatom.

2010. júl. 14. 23:37
 6/12 A kérdező kommentje:
már megnézetni is gondoltam, de csak 28-ra kaptam időpontot.
2010. júl. 14. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit tenni, várj júl 28-ig. Türelem:)
2010. júl. 14. 23:40
 8/12 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

csináltam kb két héttel ezelőtt, és negatív lett.

Szívem, az a két héttel ezelőtti állapot!!! Abból sose fogod megtudni, hogy MOST terhes vagy-e!

2010. júl. 14. 23:49
 9/12 A kérdező kommentje:
de majdnem egy hónapja volt utoljára szexuális kapcsolatom...Ha terhes lennék két hete már kimutatta volna... olyan kár, hogy 28-ig várnom kel.
2010. júl. 15. 10:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen gondom, arra is oda kell figyelni ha már csak egyszer van igy ebben a korban, sajnos én megvártam, hogy 4-5-ször is legyen és a végén kiderült, hogy endometriosisom van, ami egy vérrel telitett ciszta és meg kellett müteni. Először csak sima cisztának tünt a dolog, amit nem a nőgyógyász állapitott meg (sajnos ő a vizsgálatok alapján kizárta még a cisztát is) hanem egy belgyógyász szakorvos. Egy felsőbbszintü orvosi beavatkozás nyomán derült ki csak ez a baj, aminek a vége mütét lett. Nekem is megjött, de csak nagyon kevés és csak nagyon kevés ideig, aztán kiderült, hogy az a vérmennyiség aminek ki kellett volna jönnie egy kis külön burokba (cisztába) ment, ami a petefészek megbetegedése, vagyis ezt hivják endometriosisnak. Meddőséget okoz, nálam azt is okozott, 26 évs voltam.
2010. júl. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!