Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy vizsgál meg a nögyogyász...

Hogy vizsgál meg a nögyogyász ha még szüz vagyok?

Figyelt kérdés
Azt hallottam ha még szüz vagyok nem a hüvelyen keresztül vizsgál meg.Lehet hogy ez hülyeség?!Vagy várjak addig mig elveszitem a szüzességem?
2008. nov. 15. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

Ha valami probléma van, akkor mindenképp menj el orvoshoz. Nem érdemes húzni a dolgot.

Én még szűz vagyok, és voltam már többször is nőgyógyásznál. Engem nem végbélen, hanem hüvelyen keresztül vizsgált meg. Kérdezte, hogy szoktam-e tampont használni, és hogy azt könnyen fel tudom-e helyezni. Mondtam, hogy igen. Aztán mondta, hogy akkor próbáljuk meg, mert valószínű menni fog a vizsgálat. Természetesen nagyon óvatos volt, csak egy ujját helyezte be. És kisméretű, szűz lányoknak való kacsát használt.

Én azt mondom, ha van valami panaszod, akkor nem érdemes húzni-halasztani a dolgot. Jobb túlesni rajta. Én nem éreztem egyátalán cikinek, vagy rossznak. Persze szívesebben néztem volna egy vígjátékot, de nem éreztem azt, hogy ez megalázó lenne, hiszen ez az orvos dolga. És nekem egyátalán nem fájt a vizsgálat.

2008. nov. 15. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Barátnőmet vébélen keresztül nyúlkálták meg, mikor mondta, hogy szűz... hát többet nem mondta meg... :)
2008. nov. 15. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy szűz vagy, van ott nyílásod. A folyás különben nem távozhatna, meg a menstruáció. Csak szűkebb a nyílás.

A dokiknak biztosan megvan az eszközük erre, hogy ne legyen fájdalmas. Biztosan.

2008. nov. 15. 23:09
 4/5 A kérdező kommentje:
szerencsére nincs semmien panaszom de 1 egyszerü kivizsgálásra elkéne mennem.végülis elkell kezdeni valamikor.csak nem mindeggy hogy mikor.mert ha nem hüvelyen vizsgál meg hanem végbélen azt azért nem szeretném.szóval inkább várok. köszii szépen a válaszokat!!!!!
2008. nov. 17. 19:05
 5/5 anonim válasza:
Az én orvosom nem vizsgált amíg szűz voltam, csak ha panaszom lett volna, és akkor sem végbélen keresztül. Szerintem legjobb, ha elmész az orvoshoz és először csak beszélsz vele, úgysem történik olyan, amit te nem szeretnél.
2008. nov. 18. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!