Most akkor a mell akkor lesz tovább feszes, ha mindig hordunk merevítős melltartót, vagy csak akkor amikor muszáj melltartót felvenni? (pl. alaklomra, suliba, stb) 14/L
33 évesen 17 évvel több tapasztalatom van a nagy mellek viselédében, mint neked, kedves előző. 14 évesen még csak C kosárméretem volt, jelenleg G (!)kosarat hordok, mert szoptatok, és megnőtt... A B kosár nem nagy, az semmi, az elvan magának, köszöni szépen a figyelmet. B kosárral könnyű azt mondani, hogy ne hordj melltartót. :-( C kosártól azonban már a mell súlya húzza a kötőszöveteket, amik tartják, és ehhez nem lehet "hozzászokni". A kötőszövetek kinyúlnak, ha egy nagy mellű nő nem hord még otthon is melltartót, és lógós mellei lesznek.
Nekem anyu gyerekkoromban azt mondta, hogy ráérek még a melltartóviselésre. Hallgattam rá, és csak 15 évesen kezdtem el melltartót hordani. Addigra már kinyúlt. :-( Úgyhogy nem akarok rosszat a nagymellű nőtársaimnak, amikor azt tanácsolom, hogy hordjanak még odahaza is melltartót, ha nem akarnak lógós ciciket. Tapasztalatból beszélek. Okuljanak az én hibámból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!