Nagyon fura a menstruációm, mitől lehet?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Pár éve elkezdett a vérzésem olyan lenni, hogy az 1. napon szinte semmi, majd a 2. napon délelőtt hirtelen egyik pillanatról a másikra ömleni (10-15 percenként kellett tampont cserélnem), ez tartott olyan 3-4 órán keresztül, majd hirtelen újra megcsappant és szinte semmi innestől végig vagy 6 napig. Tehát mintha a 2. napon egyszerre mind kizúdulna 3 órahossza alatt. Borzasztó és nagyon kellemetlen, pláne ha az ember valahová megy, nincs otthon. Elmentem legutóbb dokihoz, mikor már nem bírtam, megvizsgált mindenhogy, külső-belső UH, tapintás, vérkép, minden lehetséges, de semmit nem talált. Valaki tapasztalt már hasonlót? Azóta fog. gátlót szedek, mert az beállította és kevés, de félek abbahagyni, pedig nem szeretném magam sokáig mérgezni vele.Lehet hogy pszichés?2010. júl. 12. 22:05
1/4 anonim válasza:
A sógornőm pontosan ugyanígy menstruál, szerintem ez adottság, egyszerűen a ti szervezetetek így működik.
2/4 anonim válasza:
Én már pár éve, a második napon, kb.6-7 óra alatt adok ki magamból szinte mindent:=) Még az ob super plus is csak 1, max 1,5 órát bírja, ha bárhová mennem kell, tampon+négycseppes always betét és persze így is izgalom, hogy lesz-e a szükséges pillanatban elfogadható wc a közelben... Már megszoktam, igyekszem a pozitív oldalát nézni: így a többi nap már sétagalopp :=).
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ez lehet ilyen adottság. De amikor először jelentkezett, akkor nem fordultál orvoshoz? Mit mondott? Mert gondolom téged is aggasztott hogy szokatlanul erős.
Nekem azért kellett 15 percenként cserélni, mert nagyon darabos volt, amit a tampon nem tud megtartani. A doki erre is azt mondta, hogy azért darabos mert sok.
2010. júl. 13. 08:58
4/4 anonim válasza:
Nekem is a második nap a tragikus. Reggel beraktam egy tampont, 2 betétet(4 szárnyas)és egy simát. És a bugyi így is átázott, de leaglább cikibb nem lett... Utána már jobban elviselhető. És sajnos én nem tudtam cserélni 6-7 óráig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!