Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit gondoltok, nem fura-e,...

Mit gondoltok, nem fura-e, hogy a menstruációm csak 1,5 -2 - 2,5 napig szokott tartani?

Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, soha nem szedtem fog.gátlót sem, 12 éves korom óta menstruálok és mindig gyorsan vége lett. Tudtommal semmilyen e.ü. problémám nincs.
2011. jún. 18. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van ilyen. Azért ha mész a dokihoz kérdezd meg tőle.
2011. jún. 18. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ált 3 napig tart,és sosem volt probléma,teherbe is könnyen estem.A 3.nap már alig van valami..
2011. jún. 18. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom sajna, hogy nem probléma e, de hogy sokan irigyelnek titeket az tuti!:)
2011. jún. 18. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
szerencsés alkat vagy
2011. jún. 18. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Túl jó a véralvadásod gondolom. De ha ez labortesztekben nem jelenik meg kóros eredményként, akkor biztos nem gáz.
2011. jún. 25. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Dr. Oz azt mondta, hogy 2-7 napig normális a mensi lefolyása. Aki nézi a műsort tudja kiről/miről beszélek.

22/N

2011. jún. 25. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó neked..:D
2011. júl. 6. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!