Mit tehetek hüvelygomba ellen?
Azt írod, sárgás folyásod van. A gombára a darabos, inkább fehéres folyás a jellemző. Tuti nem valami fertőzés?
Én inkább arra tippelnék, hogy a gomba és a canesten után sérült a természetes hüvelyflórád egyensúlya és valami mást is összeszedtél. Mindenesetre ne fürödj így fürdőben se, természetes vizekben se. Nem játék ez, én mindenképp rávenném apámat, hogy fizesse a dokit. Az egészséged a legdrágább kincsed.
Másik tipp: nekem akkor múlt el minden nőgyógyászati gondom-bajom, amikor az eldobható cuccokról (eü betét, tampon, tisztasági) áttértem a mosható tisztaságira ill. kehelyre.
Ahogy a második is írja: a sárga folyás nem gombára utal, hanem bakteriális fertőzésre. Amúgy simán lehet mindkettő egyszerre: gomba meg baktérium. Ezek sajnos nagyon szeretnek együtt fertőzni.
Ha viszont felül vagy fertőződve bacival, ahhoz antibiotikum kell, azt pedig csak orvos írhatja fel. :(
Nem váltottátok ki az EU-s egészségbiztosítási kártyát, mielőtt kiutaztatok külföldre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!