Tudnátok olyan oldalt, fórumot mondani, ahol segítséget kaphatok táplálkozási zavarok esetén?
Figyelt kérdés
Még 18 sem vagyok, de már komolyan öngyilkos akarok lenni, nem bírom, hogy azt hiszem legyőztem a Binge Eatinget, aztán egy gyengébb pillanatomban visszajön. Ez már rá kellett jönnöm, hogy nem önakarat kérdése, mert ilyenkor teljesen elvesztem a tudatomat, nem is emlékszem miket ettem tíz perccel utána. Nem bírom, két éve ebben szenvedek, mocskosul meghíztam, már csak az öngyilkosságot látom kiútnak. A suliban bántottak is miatta, amíg vékony voltam es sportos, mindenki nyalta a seggem, aztán én lettem a dagadt csaj, akit lehet bántani. Nem tudok senkivel beszélni erről, teljesen elzárkóztam, a barátaimmal nem tartom a kapcsolatot.2019. júl. 18. 18:43
1/2 anonim válasza:
Ha gondolod velem beszélgethetsz privátban adok egy elérhetőséget!
2/2 anonim válasza:
Nem ártana neked egy szakember, mert itt nem csak az étkezési zavarokat kellene kezelni, de azt a traumát is, amit magával hozott. Iskolai bántások, befordulás, öngyilkos gondolatok. Én a helyedben egy terapeutát keresnèk fel. Utóbbira ő megoldás lehet, előbbire pedig ajánlhat valamit, valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!