Hol tudnám megtudni, hogy milyen mentális betegségem van?
Figyelt kérdés
A dokim se tudja pontosan.Mindig mást mond,de az biztos,hogy valami van. Bipoláris vagyok,de ez tuti nem az. Állandóan agyalok és negatív képet állítok fel. Ez által szorongok. Nem vagyok önmagam. Mindent túlgondolok rosszirányba. Érzékeny vagyok. Meg kell tudnom most már. Kikészít. Hova tudnák fordulni?2019. júl. 16. 05:08
1/4 anonim válasza:
Mert szerinted ha az orvosod bizonytalan akkor majd mi ennyiből felállítjuk neked a pontos diagnózist?
Ha nem bízol az orvosodban akkor forrdulj egy másikhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Ott a kérdésben,hogy hol tudnám megtudni? Nem azt kérdeztem,hogy mi a diagnózisom. Szóval hol tudnám meg? Kórház? Vagy hol?
2019. júl. 16. 11:51
3/4 anonim válasza:
Bura.hu-n van bipoláris és más teszt is.
4/4 anonim válasza:
Az online tesztekkel óvatosan bánnèk, egyik sem fog diagnosztizálni, maximum annyit mondhat, hogy a JELENlEGI válaszaid alapjan felmerül a gyanú. Utána pedig szakemberhez irányít. Csakhogy a tesztet a pillanatnyi hangulatod nagyon befolyásolja, ezért sem megbízható.
Kérdező! Terapeuta diagnosztizalhat, de ő sem egy alkalom után fog. Járhatsz hozzá egyenire, járhatsz csoportokba, és vannak bentfekvős helyek is, pl Thalassa ház, Tündérhegy. Válaszd ki, neked melyik fekszik a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!