Nem értem magam, és szeretnék ismét "naiv lenni", normális ez?
Nevezetesen arra gondolok, hogy minden emberben csak az érdeket látom, és ez a mai face és youtube világ, a sok májerkodás, hogy "értetek vagyunk" stb , nem tudok hinni senkinek. Úgy érzem mintha mindenkin átlátnék, 34 éves vagyok. Teljesen elment a kedvem az emberektől. Talán ha csekély 5% uk akin nem érzem ezt. Így nincs kedvem közel engedni senkit az életemhez, barátkozás meg esélytelen ezen dolgok miatt. Nem hiszek abban hogy bárki is szívből jót akarna a másiknak, vagy másikért tenne bármit is. Szűk családon kívül senki.
Ez az egész csak 1x 2x évek elején működött vagy csak "vak olyankor az ember"?
Sokszor már nem tudom mi a jobb, átlátni a dolgokon, a manipulációkon, vagy naivnak lenni.
Van aki ezt őszintén tudja cáfolni?
Felnőttél, gratulálok. Hidd el nem akarsz igazából naiv lenni újra. Gondolj csak vissza azokra akik visszaéltek a naivitásoddal.
Illetve helyesbítek, ha elég idős leszel, akkir leszel megint naiv. Ld unokázós csalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!