Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnék újra normális lenni?

Hogy tudnék újra normális lenni?

Figyelt kérdés

Az idők során eléggé gyenge lettem, ha valakivel veszekedés bontakozik ki, képes vagyok elsírni magam, sajnos nem tudom vissza tartani. próbálkoztam, lehet nem eléggé mert mindig elbuktam. Sokan bántottak már szavakkal amik egy idő után bennem maradtak. Igazából még sok mindent tudnék írni de most ide csak ennyit írok. Pszihológussal már próbálkoztam, nem sokat segített, idővel már neki sem tudtam mindent elmondani, vagy ha valamibe belekezdtem elsírtam magam. itthon pedig elég sok a veszekedés ami már szinte nyomasztó főleg most hogy egész gyengének látom magam.

Esetleg ha valaki tud tanácsot írni az legyen szíves írjon. Előre is köszönöm a válaszokat.

L

2018. aug. 26. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Először is azzal kezdeném, hogy normális vagy. Azzal folytatnám, hogy érzékeny. Ez természetesen nem baj. Ugyanakkor vannak helyzetek, amikor fel kell venned a kemény arcodat, belemenni az elkerülhetetlen vitákba és kiállnod magadért. Léteznek terápiák, melyek arra hivatottak, hogy megerősítsenek. A lakhelyeden (vagy közelében) ennek kellene utánanézned.
2018. aug. 26. 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:
De én régen nem voltam ilyen, mármint tudtam azt mutatni hogy erős vagyok. akkor mi változott? Magam sem tudom. Milyen csoportokra gondolsz? nem igazán van ilyenekre lehetőségem és ebben az évben érettségi is szóval emiatt is kéne ugymond javulnom.
2018. aug. 26. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!