Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csinál ilyet akinek...

Miért csinál ilyet akinek láthatólag mindene meg van?

Figyelt kérdés
Egész pontosan Chester Benningtonra gondolok. Neki mindene megvolt amire egy átlag ember vágyhat. Sok pénz rengeteg rajongó akitől kaphatja a szeretetett mégis öngyilkos lett. Tudom kis korában molesztálták de ennyire mély sebet okozhatott a lelkében hogy nem tudta több évtized alatt rendbe rakni

2019. júl. 7. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Sztem elegge beteg volt mentalisan,akkor is ha ezt nem mondta ki soha
2019. júl. 7. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon sok gazdaggal megtörténik ugyanez, és teljesen logikus. Neked, egy átlagos embernek kihívást jelent megdolgozni azért a pénzért, amiből vehetsz magadnak olyan dolgokat, amiket aztán kiélvezhetsz, így mindig van mit várnod. Akinek viszont mindene megvan és bármit megvehet magának azonnal, az már nem tud kitűzni új célokat, így egy idő után értelmetlennek érezheti az életét. Nem törvényszerű, hogy mindenki, aki meggazdagszik, így jár, de úgy általánosságban elég jellemző ez a gazdagokra.

A hírnév meg aztán pláne ki tudja készíteni az embert. Te csak azt látod, hogy milyen népszerű meg mennyien szeretik, de egy ilyen ember akár napi szinten kaphat gyűlölködő üzeneteket, fenyegetéseket és egyebeket, ami szintén elég jó alap a depresszió kialakulásához.

2019. júl. 7. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egész életében végigkísérte ez, függetlenül az anyagi helyzetétől. Nem old ám meg mindent a pénz.
2019. júl. 7. 22:04
 4/8 meszike91 ***** válasza:
100%
Ugyanúgy ahogy egy átlagos ember. Akinek "mindene" megvan az jellemzően nem boldogabb egy átlag embernél.
2019. júl. 7. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt gyermekkori traumák. Akkor lett igazából öngyilkos amikor nem tudta feldolgozni a legjobb barátja halálát. Ugyanis a barátja is öngyilkos lett.
2019. aug. 8. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen embereknél van egy felszíni élet és egy másik, amit kevesen ismernek. Olyan érzés lehet folyamatosan, hogy oké, minden megvan, minden jó, de valami mégsem és kívülállónak érzi magát az illető. Ráadásul, sokan, akiket kisebb korában trauma ért, később sokkal érzékenyebbek lesznek.
2020. jún. 4. 01:51
 7/8 anonim ***** válasza:
17%

megölték ahogy cornellt is az alapitványuk és a nyomozásuk miatt .

de mindegy

2021. márc. 18. 22:08
 8/8 anonim válasza:
Ennek elég sok oka lehet, az igazit most már valószínüleg sosem tudjuk meg, de szerintem a legvalószínübb, hogy a barátja tiszteletére, ugyanis akkor volt a születésnapja(elvileg, nem annyira ismertem Christ) meg aztán ott voltak a gyerekkori emlékek, a rossz kritikák a One More Light albumra...itt sok minden összejátszott
2021. júl. 14. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!