Mennyire fontos/sürgős terápián beszélni a falcolásról?
Rohadt nehéz megnyílni.
Szedek gyógyszert egyébként, és kb az mentett meg, de nem éreztem elégnek önmagában. De a terápia sem egy sétagalopp, az tuti...
Szia!
Én megértelek, járok terápiára, hát valóban nem wellness, na...
Ha nem sikerül elmondanod, írd le otthon egy papírra, aztán nyomd a terapod kezébe! Ő majd utána tudni fogja, hogyan dolgozzatok ezzel. Nagyon fontos tudnia erről!
Szia!
Azért az első mondaton kicsit mosolyogtam.:)
Hú, ez jó ötlet amúgy, köszönöm. Legutóbb az jutott eszembe, hogy valahogy kinyögöm az ülés végén, aztán gyorsan elszaladok.
Zárva volt a bejárati ajtó, úgyhogy még szerencse, hogy nem próbálkoztam be ezzel.:D
Komolyra fordítva a szót, legközelebb megyek a papírral, nincs mese. Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: az a baj, hogy én már ott megrekedtem, hogy szóljak arról, hogy egyáltalán csinálom...😅
Kissé nehézkesen de végül legutóbb sikerült elmondanom. Kedvesen kérdezett róla, leginkább hogy hol szoktam és hogy minek a hatására. Szinte sírni tudtam volna, annyira jól esett, hogy ilyen megértően reagált. Tudom, hogy ez a dolga, de eddig mindenki csak bántott miatta.
Ami rossz, hogy csak 2 hétre kaptam időpontot, és most a késztetés valahogy a tízszeresére nőtt... nehéz lesz kibírni. De legalább kimondtam végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!