Frontin okozhatja a tüneteimet? Fontos!
Ez a szorongás miatt lesz. Annyira rágörcsöltél pszichésen, hogy "lemerültél". Az agy égeti ám rendesen az energiát ilyen helyzetekben. Meg persze, hozzá adódik a tevékenységből adódó lefáradás.
0,25-ős Frontin azért nem egy kemny drog.
De ha ez megnyugtat, egyszer kipróbáltam, hogy bevettem 4 szemet + alkoholt, és semmi bajom nem lett, nem voltam másnapos se semmi. (Egyébként nem szedek semmi ilyesmit)
Nem tudom milyen gyakorisággal szeded, de valószínűleg már az enyhe tolerancia is fennáll, szval nem a szertől lett ez.
Egyébként én is éreztem már ilyet, amikor egyedül kellett átutaznom egy külföldi országba, folyamatosan szorongtam és stresszeltem. Utána tiszta k.o. voltam 1-2 napig.
Mivel neked komoly pszichés gondod van, valszeg az is közrejátszik, és van egy olyan érzésem, hogy be is beszéled magadnak ezt, azaz placebo effektus, főleg, hogy a Frontinon kattogsz. Nyugodj meg, ha eddig nem volt vele problémád, nem valószínű, hogy most lesz.
Egyébként, a Frontin is drog, és ha vmi elcsesződik idő közben, az még bőven a fő hatási időben fog jelentkezni, azaz a "trip" alatt. De egyébként, ha annyira görcsölsz vmin, a tested simán felül tudja írni egyes drogok hatását, azaz kiüti. Ez jellemző eset a szedatívumokkal kapcsolatban.
A legjobb amit tenni tudsz, hogy nem kattogsz rajta, eltereled a figyelmedet. Igyál vmi teát, egyél édeset. Menj ki a friss levegőre, zuhanyozz, ez mind segít felfrissülni. Ha tényleg nagyon rosszul vagy, akkor negyed (!) csomag Flector, ha nem használod alapjáraton (és ha van).
Szerintem most ne vegyél te több tablettát egyenlőre.Bajod nem lesz semmi, amiatt ne aggódj, az a baj, hogy össze-vissza aludtál, plusz még le voltál szedálva agyógyszerrel és gy mentél túrázni, így nyilván jobban kifáradtál.Aki naponta szorong, pánikol, annak hamarabb kifárad az idegrendszere.Ha lehet, vegyél ki egy szabadnapot és jól pihend ki magad.De azután próbálj vigyázni arra, hogy ne boruljon fel az álvás ritmusod, meg anapirended se.Ha az harmonikus lesz, szabályos, az segít a szorongás leküzdésében és erősödni fogsz.Ha szükségét érzed valami nyugtatónak, igyál citromfű teát.
Figyeld a vérnyomásodat, mert aszorongás, pánik, kialvatlanság megemelheti.az az egyetlen, aminek apánikbetegség igazán árthat, a vérnyomás.De odafigyeléssel azt is kordában lehet tartani.
És amgy a 0.25 Frontin, pláne ha még felezed is, orvosilag molyfing.Bajod nem lesz tőle.Viszont jobban járnál, ha máskor inkább gy vennéd be, hogy mire mész valami programra, teljesen kimenjen ahatása, tehát legjobb, ha késő délután, pl este hatkor beveszed, egy felet vagy egészet, ahogy érzed, és a hatása reggelre kimegy, lehet, hogy ébredéskor kicsit kótyagosabb leszel még, de nem leszedálva indulsz majd útnak, ami nem is lenne épp legegészségesebb.
Kevésbé megerőltető az idegrendszernek a szimpla szorongás, mint ha kóvályogsz a gyógyszer maradék hatásától, plusz még szorongsz is.
Bár én pl be szoktam venni a 0.25.ös felét nagy ritkán elmenet előtt is, ha olyanom van...viszont én már kijöttem a pánikbetegségből.Ha valami idegesítő, vagy kellemetlen helyzet előtt állok, vagy nagyon felb asz valami, akkor elszopogatok, bárhol bármikor egy felet, és nem nyom el a hatása, csak simán lenyugszom és nem üt meg a guta.
Ja, fentebbi kommented nem is olvastam..
Hát pedig ez igazán nagy lépés, inkább örülj neki!
Tudnod kell, hogy nem megy egy csapásra a pánik legyőzése és az sem, hogy fizikailag, idegileg megerősödj!Tyúklépésben lehet sajnos csak haladni, de minden egyes kimozdulásoddal és valahányszor megküzdesz egy helyzettel, vagy képes leszel egyszerűen csak kinevetni magad, ha rádjön egy szorongás roham (én ezt csináltam, elképzeltem, mit össze parázok és elfogott a nevetés).Mindig egy kicsit erősebb is leszel, észre sem veszed eleinte, de attól az még javul, bizony alakul, sok kis siker sokra megy!
Most taraumaként érzékeled, mert talán hirtelen kicsit nagyobb falat volt ez neked a kelleténél, de túlélted, rosszabb ettől már nem lesz, majd kipihened.Most csak arra koncentrálj, hogy megvan, sikerült! Nem is volt rossz.
Nekem olyan slyos pánikom volt évekig, hogy még kísérővel sem bírtam kimozdulni és gy legyengültem emiatt, afolytonos bezártság miatt, hogy a boltig alig birtam elmászni.Aztán láttam, hogy ez így nem mehet tovább, mert a családom sem bírja.És akkor fogtam magam és egyedül felmentem a városba (kb egy órányi séta itthonról).Bőgtem egész úton, mint a szamár, és minden bajom volt, de túléltem, még ügyet is intéztem és haza is jutottam épségben .Persze hogy kifáradtam. De elmentem másnap is, meg aztán minden nap, bár kisebb távolságokra, de egyedül, szép lassan mindemt leküzdöttem, amitől féltem, megerősödtem fizikailag, meg az idegrendszerem is lassan helyre állt (hosszú hónapok alatt), teljesen gyógyszer nélkül.Most már bárhová elmennék.Most már csak extrémebb megerőltetés ha ér, pl napi 16 óra munka, vagy napokig tartó nagyobb fizikai megerőltetés, esetleg még erre plusz álmatlanság, akkor jön rám pánik szerű rosszullét, de nem szorongástól, hanem a kimerültség meg ideg csinálja.Olyankor kipihenem.És ismerem már nagyjából ahatáraim, inkább nem vállalok olyasmit, amiről tudom, hogy nem bírom.Tehát ilyen extrémebb kimeritő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!