Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Okozhatja a tüneteimet vitamin...

Okozhatja a tüneteimet vitaminhiány?

Figyelt kérdés
Mostanában nem érzem magam valami fényesen. Hétvégén elájultam. Régebben, 4-5 éve is előfordult velem már, de most újra. Hasi fájdalommal kezdődik, szédülök közben, aztán hasmenésem lesz, és elájulok. Amint magamhoz térek, kis pihenés után rendben vagyok, se hasmenés, se szédülés. Ezen kívül mostanában nagyon száraz a bőröm, repedezik, és többször vérzik az orrom, de szivárgó jelleggel. Egyébként 29 éves vagyok, még szoptatom a 13 hós fiamat, és vega vagyok.
2010. febr. 10. 09:48
 1/2 anonim ***** válasza:

ezt így nehéz megmondani. Kérj komplex vizsgálatot a házi orvosodtól.

Figyel oda a táplálkozásodra, legyen minél változatosabb, egyél lehetőleg minél több gyümölcsöt, nyers zöldségeket.

Tél végén nagyon hasznosak a csírák fogyasztása, amit könnyen nevelhetsz!

2010. febr. 10. 10:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. A csíra nagyon jó ötlet, ha jól emlékszem még van búzám, kicsíráztatom. Az orvoshoz is elmegyek, bár nem igazán szokott foglalkozni ilyen apróságokkal, de egy vérvételt kérek legalább.
2010. febr. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!