Ram jott a panikroham hogy holnap dolgozni fogok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan rosstul vagyok, nincs itt nekem senki. Nyari munkára megyek holnap stramdra es iszonyatosan felek. Nagyon. Hogy ott is ram fog jonni a panik. Valaki, konyorgom mondja meg mit tehetek iszonyatosan felek es nagyon hanyingerem van e sszorul a mellkasom halal felelmem van alig kapok levegot. 18 eves vagyok.2019. jún. 21. 18:15
1/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, szépen nyugodj le és lélegezz nyugodtan.
2/5 anonim válasza:
Kaspd össze magad, nem lesz semmi gáz! Strand, jó idő, lehet nézelődni, mittudomén. Keresd meg a jó oldalát.
...vagy válaszd a könnyebb utat, ne dolgozz. Azt se muszáj, csak érdemes
3/5 anonim válasza:
Ezelőtt még nem voltál dolgozni? Vagy hogyhogy most ennyire izgulsz?
4/5 anonim válasza:
Ülj le/feküdj le egy nyugodt helyre, lassan vedd a levegőt és ne harcolj a roham ellen, mert úgy csak rosszabb. El fog múlni a roham. Tudom, hogy nagyon rossz, pánikbeteg vagyok. Én is minden ilyen szituációban idegeskedek, aggódok é pánikolok. De el fog múlni. Kitartást.
5/5 anonim válasza:
Tudom most nagyon rossz, de hidd el addig érzed ezt amíg be nem mész! Ha már ott vagy és csinálod a dolgod nem fogod magad rosszul érezni mert eltereli a figyelmed. A nap végén pedig nagyon büszke leszel magadra hogy megcsináltad! Sok sikert ügyes leszel!
Üdv, egy majd 10 éve pánikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!