Munkahelyen egy ksiebb pánikroham félét kaptam amiatt, mert nem látok át egy feladatot, és nem tudok haladni vele. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen magamra vagyok utalva a feladattal, úgy, hogy nem vagyok teljesen kompetens hozzá, de senki más nem tud a cégben segíteni. Sajnos nem valószínű, hogy egy könnyen tudnék más munkahelyet találni ehelyett. 26/F2019. jún. 11. 12:19
1/9 A kérdező kommentje:
Nem volt komoly roham, de majdnem elkezdtem nagyon bőgni, és kapkodni a levegőt
2019. jún. 11. 12:21
2/9 anonim válasza:
Töltsd fel a feladatot gyakorikérdésekre és majd itt megoldják helyetted!
3/9 A kérdező kommentje:
Annál összetettebb dolog, hogy itt meg tudjam bárkivel oldatni, de köszi a tanácsot.
2019. jún. 11. 12:48
4/9 anonim válasza:
Van esetleg a cégnél irattár, lehet-e korábbi ilyen ügyeket előkeresni? Ha igen, tedd ezt, nézd meg hasonló helyzetre mások milyen megoldást találtak.
Ha végképp nincs semmi ötleted, kérdezd meg a főnököd. Mondd el neki nyíltan, hogy még ilyen üggyel nem találkoztál, segítségre van szükséged.
5/9 anonim válasza:
Az interneten azért már elég durván sok dolog fent van. Nekem is voltak már ilyen helyzeteim, de kellő keresgéléssel (ha nem is magyarul, de) minden meglett.
6/9 A kérdező kommentje:
Ez lehet pánikbetegség jele is?
2019. jún. 11. 16:48
7/9 anonim válasza:
Szerintem neked fogalmad sincs róla, hogy milyen az igazi pánikroham.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez meglehet kedves utolsó. Akkor milyen egy igazi pánikroham a miheztartás végett.
2019. jún. 12. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!