Szorongás, pánikroham, depresszió? Mit tegyek ellenük? Kinek vannak meg hasonlo gondjai?
Generizalt szorongas, hipochondria...
Írj ha segíthetek!
Én 36 éves vagyok és az egész életem hullámvasút. Eddig mindíg azt hittem, majd elnövöm, de rájöttem nem így van. Fogalmam sincs nekem sem, hogy hogyan kerúlhetnék ki belőle. Sokszor sikerül, de csak rövid időre. Szerintem keress egy jó pszichológust akár online is, vagy esetleg olyan embereket, akik biztatnak, meghallgatnak. En ugy erzem, hogy hatalamas gyógyszer lenne, ha bíztatnának az emberek, jól esne valami igazan nagy önbizalom tuning. Csak sajnos velem úgy vannak az ismerőseim, hogy nem veszik kokolyan, ha rosszul vagyok lelkileg. Azt mondjak semmi okom ra es csak jó dolgomban vagyok depressziós. Erdekes dolgok ezek, ha valami szervi bajod van nyugodtan beszelhetsz rola es megertenek, ilyen esetben meg nem ertik mi a helyzet. Közben nem tudom te hogy vagy vele, fe a fizika fajdalmat sokkal jobban bírom, mint az ilyen melyebb depressziot.
Kitartást kívánok és beszéld ki magadból a negatív dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!