Róbert dávid kérdése:
Skizofrén vagyok, nem tudok dolgozni, senki nem érti meg mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves korom óta vagyok beteg,kaptam hebefrén diagnózist akkor,de úgy volt ha nem kaptam volna rá gyógyszert meghalok,mert senkivel sem álltam szóba és nem beszélgettem,kerültem az iskolát is.én nem tudok mindennap korán felébredni és lehúzni 8-12 órákat. se 4 órát. most paranoid skizofrénia a diagnózisom. szeretnék dolgozni de nem megy egyszerüen,semmi energiám az egészhez. anyukámtól függök,ha neki valami bármi baja esik én az utcán végzem,a tudattal tisztába vagyok ezért akarok dolgozni,de ahányszor megprobáltam zavart a sok ember,meg hogy parancsolgat egy főnök,és otthagytam. voltak jobb időszakaim mikor voltak "barátaim",de akkorsem birtam ki 4 óránál többet,már akkor azt éreztem hogy bele szakadok a munkába.lehet önsajnáltatás,de lehet nem.tudtommal ez a betegség rokkantsággal jár késöbbi életkorba,egyre rosszab lesz.egésznap a gép elött ülök és játszom játékokkal ritkán mozdulok ki,mondjuk amikor menni kell az orvosomhoz időpontra megyek.de egy életunt ember vagyok aki az online világba talál örömöt,meg a fantázia világban.a csajról lemondtam mert senkinek se kell egy meghízott életunt beteg csávó.szedem a gyógyszereket de nem igazán használnak,mikor hogy hullámzó a hangulatom,állapotom.cigarettázom,le szeretnék szokni róla de nem tudok.zavar már engem hogy anyukám tart e,és vele élek.nyílván ha nem lennék elmebajos beteg ember nem vele élnék és különálló életet élnék. gondolkoztam az öngyilkosságon is,de anyukám nem lenne miatta túl boldog.28/F2019. jún. 6. 11:43
21/24 anonim válasza:
Próbáld ki a kultúrális közmunkát, nem kell megeröltetni magad általában. a munkaügyi közvetít ki és ha megfelelőnek találnak felvesznek(és miért ne nincs sok elvárás)
Múzeumokba galériákban lehet " dolgozni" vele teremőrködni kell meg néha képeket felszegelni a falra kb. NEm tudom hol laksz, egy próbát megér.
22/24 anonim válasza:
Nem fogja. Itt a nyávogás a cél unalomból.
23/24 A kérdező kommentje:
Kedves okoskodó gyakori kérdésesek,épp eszü ember nem tárja fel itt az életét,mert mindig ilyen válaszok érkeznek. Ha tudni szeretnétek már ha minden igaz lesz munkám a rehabforce nonprofin kft.nél,és nyavagok a jó anyátok.épp az hogy gyógyszerekkel zökkensz vissza a normális életbe. de ti normális emberek arra se veszitek a fáradtságot hogy utánaolvassatok.
2019. júl. 29. 13:18
24/24 A kérdező kommentje:
Ez a gyógyszerszedés dolog ugyanúgy szedni kell mitn a magas vérnyomásra,cukorbetegségre. tudom szlogenesnek hangzik de ez az igazság,és inkább hallgatok az orvosomra mint egy rakás idegenre!!!
2019. júl. 29. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!