Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizofrén vagyok, nem tudok...

Róbert dávid kérdése:

Skizofrén vagyok, nem tudok dolgozni, senki nem érti meg mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves korom óta vagyok beteg,kaptam hebefrén diagnózist akkor,de úgy volt ha nem kaptam volna rá gyógyszert meghalok,mert senkivel sem álltam szóba és nem beszélgettem,kerültem az iskolát is.én nem tudok mindennap korán felébredni és lehúzni 8-12 órákat. se 4 órát. most paranoid skizofrénia a diagnózisom. szeretnék dolgozni de nem megy egyszerüen,semmi energiám az egészhez. anyukámtól függök,ha neki valami bármi baja esik én az utcán végzem,a tudattal tisztába vagyok ezért akarok dolgozni,de ahányszor megprobáltam zavart a sok ember,meg hogy parancsolgat egy főnök,és otthagytam. voltak jobb időszakaim mikor voltak "barátaim",de akkorsem birtam ki 4 óránál többet,már akkor azt éreztem hogy bele szakadok a munkába.lehet önsajnáltatás,de lehet nem.tudtommal ez a betegség rokkantsággal jár késöbbi életkorba,egyre rosszab lesz.egésznap a gép elött ülök és játszom játékokkal ritkán mozdulok ki,mondjuk amikor menni kell az orvosomhoz időpontra megyek.de egy életunt ember vagyok aki az online világba talál örömöt,meg a fantázia világban.a csajról lemondtam mert senkinek se kell egy meghízott életunt beteg csávó.szedem a gyógyszereket de nem igazán használnak,mikor hogy hullámzó a hangulatom,állapotom.cigarettázom,le szeretnék szokni róla de nem tudok.zavar már engem hogy anyukám tart e,és vele élek.nyílván ha nem lennék elmebajos beteg ember nem vele élnék és különálló életet élnék. gondolkoztam az öngyilkosságon is,de anyukám nem lenne miatta túl boldog.28/F

2019. jún. 6. 11:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Ha ezeket a "bogyókat" nem szedném kétszer ilyen szarul lennék,és mégannyira nem tudnék dolgozni

Igen te ismersz és tudod mire van motivációm,nem vagyok elhizva pont jó paszba vagyok

nem vagyok vékony de dagadt sem.Kit érdekel hogy nincs csajom,már megszoktam a magányt

üdv

2019. jún. 7. 19:09
 12/24 anonim ***** válasza:
A szigetvári kórházat már ajánlották neked. Menj el oda, mert ott rehabilitációval is foglalkoznak és vissza tudsz illeszkedni a munkába is.
2019. jún. 7. 23:40
 13/24 anonim ***** válasza:
49%
Te nyávogsz itt - már nem először- arról, hogy kövér vsgy, bagózol, nincs csajod és anyád tart el. Ha ekkora a szád akkor miért nyávogsz? Nagyon könnyű mindent a betegségre fogni. Ha nem zavar akkor ne nyávogj nekem teljesen mindegy egy vadidegen eletképtelen e vagy sem. Azért nem szégyelled magad, hogy anyád pénzén bagózol naphosszat? Ki sem merném írni mert lesülne a bőr a képemről. A Feldmár intézetet is javasoltam neked korabban. Felkerested? Nagy frászt....csak a nyafogás megy. 28 évesen komolyan ennyire vagy képes? Elhiszem, hogy jobban örülnél egy olyan tanácsnak, hogy egyél 2 szem gumicukrot és ömleni fog a pénz meg a nők. 😁 nem tetszik, hogy tenni kéne valamit mi? A te betegséged a mérhetetlen lustaság nem a skizofrénia. Arra sajnos nincs gyógyszer. Több skizofréncismerősöm van. Mind dolgozik!
2019. jún. 7. 23:53
 14/24 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér,és bagózom na és aztán? nem szégyellem magamat képzeld el,és elfogok menni dolgozni mert nekem is vannak beteg ismerőseim,"többnyire azok" . énis tudnék 8 órákat dolgozni...HA! Nem rontanák el a gyógyszerbeállitásomat,nemrossz a gyógyszereim de lehetne jobb is. Ez a feldmár szerintem nem foglalkozik skizofrénekkel,ugyhogy felejtős. Honnan tudod mennyire vagyok lusta?? Ismersz? Igen valóban van bennem lustaság,de a nagy részét a betegségemnek köszönhetem.!!
2019. jún. 8. 06:25
 15/24 A kérdező kommentje:
Én a humán sztrádába kezdtem el járni,és megmondom őszintén 4-5 óránál nem birtam többet dolgozni,takarítói állás na és? az is pénz nem maradhat valami koszosan azt is megkell valakinek csinálni
2019. jún. 8. 06:26
 16/24 anonim ***** válasza:
Fordulj a Családsegítőhöz!
2019. jún. 8. 17:55
 17/24 anonim ***** válasza:
55%
De! A feldmár intézetben skizofrenekkel is foglalkoznak. Fel sem hívtad őket, csak keresed a kifogásokat. Takarítói állást kevrsen bírják mert xar és unalamas. Végezz el valami iskolát és olyan munkát válalj amit szívesen csinálsz. Rögtön más lesz. A takarítói munkát nem fogod megszeretni.
2019. jún. 8. 19:16
 18/24 A kérdező kommentje:
anyukám 25 éve takarít,és most kezdi el unni akkor tényleg unalmas lehet
2019. jún. 8. 20:51
 19/24 A kérdező kommentje:
a feldmár ba van gyógyszeres kezelés?
2019. jún. 8. 20:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem ott nem a drogszedés a cél. De mi lenne ha nem engem kérdezgetnél hanem felhívnád őket vagy írnál nekik. Bővebb tájékoztatást kapnál. Anyukád ennyi idő után unta meg a takarítást? 🙂🙂🙂 Lehet neked magasabbak az igenyeid én 2 napig sem bírnám. De olyan jól vissza tudsz beszélni mindenre szerintem nincs is neked problémád ami van azt megoldod majd egyedül. Ugye?
2019. jún. 12. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!