Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Honnan lehet tudni, hogy egy gyógyíthatatlan beteg meddig fog élni?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem,mert én gyógyíthatatlan beteg vagyok és azért kérdezem,amit kérdeztem hogy eltudjam tervezni a jövőjét.

2019. jún. 3. 00:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát elég furcsa kezelő orvosod van :( Sajnállak a helyzeted miatt, bár tudom ez nem segít. Az orvosokban lehetne több empátia és nem csak a saját kényelmükre gondolnának. Nagyon gáz a kifogása, ő nem ismétli magát ez kb. olyan mintha egy 8 éves kisgyereknek mondaná ezt az iskolában tanárként. Könyörgöm, egy felnőttel beszél aki nem könnyű helyzetben van, szerintem te sokkal kellemetlenebb helyzetben vagy mint ő. Menjen a pokolba az ilyen orvos. Ez a véleményem. :/ Szánalmas és számomra is felháborító. Arról nem is beszélve, ha 10, 15 éve kezel, akkor az állapotod is változik gondolom és van okod rá hogy megkérdezel ilyet többször is.
2019. jún. 6. 18:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Most újra vissza olvastam a kapott válaszokat és szeretném újra megköszönni mindenkinek aki volt kedves válaszolni,de aztán eszembe jutott,hogy ezt pár nappal ezelőtt megkérdeztem pontosabban abban a formában,hogy Meddig lehet élni ezzel a betegséggel és ha lesz gyermekem az fogja-e örökölni,erre elküldött neurológushoz,hogy erre a kérdésemre ő nem,csak egy neurológus orvos tud felelni,kértem is időpontot és amikor ott voltam és megkérdeztem ezeket a neurológus doktortól,akkor azt mondta nekem teljesen őszintén,hogy ezeket a kérdéseket inkább az engem kezelő pszichiáternek tegyem fel,szerencsémre következő hónap elejére október 8-ára van időpontom az engem 15 éve kezelő pszichiáterhez,de már nem tudom mit és hogyan csináljak,ha most sem ad nekem választ,bár azt már tudom,hogy a betegségem olyan típusú,hogy mind a két szülőm(édesanyám és édesapám) hordozó és azért lettem ilyen beteg,mert találkoztak,összefeküdtek meg minden,tehát elméletileg ha nem egy hordozó hölggyel kerülök össze,akkor biztonságban lesz a gyermekem vagy gyermekeim,bár ez a fajta betegség több generációt is átugrott,de nem akarok kockáztatni,ami remélem érthető mindenkinek ;-) :-)
2019. szept. 14. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!