Honnan lehet tudni, hogy egy gyógyíthatatlan beteg meddig fog élni?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem,mert én gyógyíthatatlan beteg vagyok és azért kérdezem,amit kérdeztem hogy eltudjam tervezni a jövőjét.2019. jún. 3. 00:45
11/12 anonim válasza:
Hát elég furcsa kezelő orvosod van :( Sajnállak a helyzeted miatt, bár tudom ez nem segít. Az orvosokban lehetne több empátia és nem csak a saját kényelmükre gondolnának. Nagyon gáz a kifogása, ő nem ismétli magát ez kb. olyan mintha egy 8 éves kisgyereknek mondaná ezt az iskolában tanárként. Könyörgöm, egy felnőttel beszél aki nem könnyű helyzetben van, szerintem te sokkal kellemetlenebb helyzetben vagy mint ő. Menjen a pokolba az ilyen orvos. Ez a véleményem. :/ Szánalmas és számomra is felháborító. Arról nem is beszélve, ha 10, 15 éve kezel, akkor az állapotod is változik gondolom és van okod rá hogy megkérdezel ilyet többször is.
12/12 A kérdező kommentje:
Most újra vissza olvastam a kapott válaszokat és szeretném újra megköszönni mindenkinek aki volt kedves válaszolni,de aztán eszembe jutott,hogy ezt pár nappal ezelőtt megkérdeztem pontosabban abban a formában,hogy Meddig lehet élni ezzel a betegséggel és ha lesz gyermekem az fogja-e örökölni,erre elküldött neurológushoz,hogy erre a kérdésemre ő nem,csak egy neurológus orvos tud felelni,kértem is időpontot és amikor ott voltam és megkérdeztem ezeket a neurológus doktortól,akkor azt mondta nekem teljesen őszintén,hogy ezeket a kérdéseket inkább az engem kezelő pszichiáternek tegyem fel,szerencsémre következő hónap elejére október 8-ára van időpontom az engem 15 éve kezelő pszichiáterhez,de már nem tudom mit és hogyan csináljak,ha most sem ad nekem választ,bár azt már tudom,hogy a betegségem olyan típusú,hogy mind a két szülőm(édesanyám és édesapám) hordozó és azért lettem ilyen beteg,mert találkoztak,összefeküdtek meg minden,tehát elméletileg ha nem egy hordozó hölggyel kerülök össze,akkor biztonságban lesz a gyermekem vagy gyermekeim,bár ez a fajta betegség több generációt is átugrott,de nem akarok kockáztatni,ami remélem érthető mindenkinek ;-) :-)
2019. szept. 14. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!