Milyen betegségek számítanak gyógyíthatatlan betegségnek?
Én azt tanácsolnám, hogy űlj le a gép elé és tájékozodj a kislányod állapotáról/betegségéről mert ha az orvosok nem nyújtanak megfelelő tájékoztatást akkor csak így tudsz segíteni rajta. Hátha van valami mód ami enyhíti vagy javítja vagy megszünteti ezt az állapotot. Sajnos én nem értek hozzá, de ha a helyedben lennék mindent elolvasnék róla, hogy tudjam mivel állok szemben. Mik a kilátások lehetőségek....
Itt nem fogsz választ kapni hacsak nincs véletlenül valaki akinek ugyan ez a problémája.
Utána néztem. Ha ez hemakromatózis akkor picit kevés, hogy félévente vért vesznek. Ez egy veleszületett rendellenéség és sok problémát okozhat, de szeremcse, hogy korán ésurevettek. Gén vizsgálatot csináltak? Diétázik a gyerek? Ha.túl mahas a vas szint 200ml vért szoktak levenni időnként. Pici gyereknél kevesebbet. Nem tudom mit mondott az orvos. De nem bíznám a gyerekem életét 1db orvosra aki vagy mindent meg tesz...vagy nem
Ne legyél laikus a témaban! A diéta mindenképp szükséges. Nézz utána mi tartamaz vasat és azt nem eheti a gyerek, se vitamint amiben van vas, c vitaminnal is óvatosan mert a vas felszívódást segíti. Ezeket nem mondták? Ha felnő nem lehet alkoholt inni mert a mája így is veszélyeztetett. Már ha ezca betegsége van. Te beszéltél az orvossal nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!