Sírok, rossz közérzet, depresszió?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nagyon oda vagyok. Sírok, próbálom vissza tartani. Anyukám gyógyfürdőben van, hiányzik is. Tegnap voltunk utána máma megyünk haza. Nagyon oda vagyok idegileg. Sírást vissza tartom. Segítségre van szükségem. Kérlek segítsetek rajtam kérlek szépen.2019. jún. 2. 17:13
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg a pozitív dolgokra gondolni, arra amit szeretsz. Én például mindig a nyárra gondolok, a természetre, hogy milyen szép a bolygónk ha rossz közérzetem van.
2/3 anonim válasza:
Tereld el a figyelmemet.
Olvasgass,néz utána olyan dolgoknak,amik érdekelnek,nézz sorozatokat,menj ell sétálni stb.
3/3 anonim válasza:
Az a gond, hogy nincs otthon anyukád, vagy más is?
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!