Úgy érzem nem kívánok élni, ez már több mint depresszió?
Ez normális. Nem csak a te, hanem mindenki értéktelen. Kinőttük azokat a közösségeket, ahol még mindenkinek volt valami szerepe. Az emberek úgy nemzenek utódot, hogy fogalmuk sincs, hogy milyen célt vagy értelmet adjanak az életének, csak úgy beleszülik a világba, mert mindenki ezt csinálja. Arról nem is szólva, hogy ma már az az elvárás, hogy amikor felnő a gyerek, akkor távoznia kell otthonról, menjen, amerre lát, boldoguljon valahogy. Na, ez a nem normális.
Nem te születtél meg. Nem is akartál világra jönni. Téged két ember tudatosan vagy tudattalanul, de létrehozott, és az ő feladatuk, hogy értelmet adjanak az életednek, mert egyébként más cél az önfenntartáson kívül nem létezik.
Olyan jó volt mikor nem léteztem. De az is az én bűnöm, hogy életben maradtam, hogy nem lett velem valami.., halva kellett volna megszületnem. - Megjegyzem, senki ne vegye magára, ezt kizárólag csak magamra értem!
És tudom hogy senki sem kíváncsi a bánatomra, de legalább leírom, ha már úgyis mindent magamba kell fojtanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!