Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borzaszto szorongasom van mar...

Borzaszto szorongasom van mar nem tudom mit tegyek? Kezdek megorulni?

Figyelt kérdés
Evek ota voltak panikos szorongásos epizodjaim, de miota kikoltoztem a parommal Nemetbe mar elviselhetetlen es honapok ota tart. Egy gondolattal kezdodott hogy mi lenne ha megolnem es ettol elkezdtem rettegni hogy nehogy bantsam akarotomom kivul es ebbol kenyszergondolat lett amitol szorongtam es panikoltam. Mar kiterjedt arra hogy rettegek hogy skizofren lehetek vagy barmi mas mentalis betegség vagy valakinek artani fogok az akarotomon kivul es inkabb ongyilkos lennek minthogy valakit bantsak. Rettenetes allapotban vagyok, allandoan sirhatnekom van mar minden apro tunetre rakeresek a neten amitől meg jobban megijedek....hangokat nem hallok es latni sem latok semmit, csak rettenetesen szorongok es szomorú vagyok...a parommal is sok a veszekedes mert utalok Nemetorszagban lenni....mi lehet a bajom? Mit tehetnek? Meg fogok orulni?

2019. máj. 24. 13:25
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
68%
Szia! Először is nyugodj meg, nem fogsz bántani senkit, nem vagy skizofrén sem, nem is leszel az. Gondolom rendesen utána olvasgattál a témának az interneten, ezeka kényszergondolotak SOHA nem válnak valóssá. Amugy azt tanácsolhatom, hogy hagyd abba az olvasgatást ebben a témában légyszives. Én kb. 3 évvel ezelőtt beleestem UGYANEBBE a problémába, volt egy ilyen gondolotam hogy mi lenne ha bántanék valakit, ezután jött az óriási szorongás, én is féltem, hogy skizofrén vagyok, hangokat fogok hallani... enni aludni nem tudtam tőle. Mivel én is úgy gondoltam, hogy soha nem lesz ennek vége, ezért én elmentem pszichológushoz, jártam pszichoterápiára. És igen pszichiáterhez is jártam, és igen antidepresszánst is szedtem.( gond nélkül letudtam tenni, amikor már nem volt rá szükségem) Pár hét után jobban lettem, oldódott a hatalmas szorongás. Teljesen új élethelyzetben vagy, meg is visel, rosszul is érzed magad, valószinűleg ez ütközött ki ebben a nagy szorongásban. Jobban leszel, elfog múlni de neked is tenned kell érte, próbálj meg megnyugodni. És lehet tényleg az lenne a legjobb ha inkább hazaköltöznél. A párod epdig valószínűleg egyáltalán nem az a szorongós tipus, enm is fogja megérteni, hogy min mész keresztül. Én drukkolok enked és tudd hogy vége lesz és megfogsz gyógyulni. Puszi és sok sikert!
2019. máj. 29. 21:36
 32/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, beszelhetnenk privátban ha gondolod, mar igyis sokat segít, hogy nem vagyok ezzel egyedul :)
2019. máj. 30. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!