Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borzaszto szorongasom van mar...

Borzaszto szorongasom van mar nem tudom mit tegyek? Kezdek megorulni?

Figyelt kérdés
Evek ota voltak panikos szorongásos epizodjaim, de miota kikoltoztem a parommal Nemetbe mar elviselhetetlen es honapok ota tart. Egy gondolattal kezdodott hogy mi lenne ha megolnem es ettol elkezdtem rettegni hogy nehogy bantsam akarotomom kivul es ebbol kenyszergondolat lett amitol szorongtam es panikoltam. Mar kiterjedt arra hogy rettegek hogy skizofren lehetek vagy barmi mas mentalis betegség vagy valakinek artani fogok az akarotomon kivul es inkabb ongyilkos lennek minthogy valakit bantsak. Rettenetes allapotban vagyok, allandoan sirhatnekom van mar minden apro tunetre rakeresek a neten amitől meg jobban megijedek....hangokat nem hallok es latni sem latok semmit, csak rettenetesen szorongok es szomorú vagyok...a parommal is sok a veszekedes mert utalok Nemetorszagban lenni....mi lehet a bajom? Mit tehetnek? Meg fogok orulni?

2019. máj. 24. 13:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Vannak. Írtunk megoldásokat is, de neked semmi nem jó. Nem akarsz se Feldmár Andrást se mesét hallgatni, se sportolni se pszichológushoz menni. Se változtatni azokon a dolgokon amitől rosszul érzed magad. Te valami instant megoldást szeretnél. De olyan nincs! Ha nem teszel magadért semmit akkor semmi nem fog változni. Elmehetsz a pszichiátriára irathatsz magadnak egy kis nyugtatót és antipszichotikumot hátha jobb lesz. És ülhetsz ugyan abban amiben vagy. Vagy szívj füvet, igyál palinkát ennél jobb nyugtatószerek nem léteznek. Mit vársz? Valaki azt fogja mondani, hogy forsulj lettőt jobbra, hármat balra és jobban leszel? Eszegethetsz még b vitamon komplexet meg magnéziumot. Iszogathatsz citromfű meg orbáncfű teát. És hallgathatsz mellé meditációs zenét. Ezek még nem hangzottak el. Lehet picit jobb lesz tőlük. De amíg egy olyan munkahelyre jársz be amit utálsz, egy olyan országban ahol rosszul érzed magad, és a szabadidődben az anyós keseríti a napjaid a pároddal meg ezekről nem lehet érdemben beszélni.....??? Mitől várod, hogy jobb lesz? Mond meg a párodnak, hogy költözzetek haza, vagy olyan helyre ahol jó neked is. A szabadidőtökben kerüljétek anyóst és keress egy olyan munkát amit szívesen csinálsz. Ez a megoldás! Ja nem könnyű! Ezt nem mondta senki....valamit valamiért.
2019. máj. 25. 20:56
 12/32 A kérdező kommentje:
A paromat Nemetorszagbol kiszedni nem lehet mert nem csak hogy szeret itt lenni mert nagy fizetese van es főnök, de banki tartozasunk is van....neki mindegy hova csak menjek dolgozni es ha rosszul erzem magam akkor en vagyok a gyenge meg aki igy akarja erezni magat. Bonyolult helyzet mert azt is mondta hogy ha hazakoltozok mig kifizeti a tartozast akkor az mar nem kapcsolat es szakitunk...allandoan peldakat hoz fel ahol a férfi eltartja a not es hogy ez mennyire gaz meg eloskodes,, stb. En meg mar ott tartok hogy a sok elvarastol hogy,,normális '' legyek meg amilyen kell mar naphosszat analizalom magamat hogy nem halucinalok-e valamit vagy van-e valami bajom amiért el leszek megint itelve. Szeretem de sajnos nem valami megerto velem...
2019. máj. 26. 02:24
 13/32 anonim ***** válasza:
Hát, ezzel le is írtad mi a probléma.
2019. máj. 26. 13:04
 14/32 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy te szereted a párodat, de a párod nem szeret téged. Nincs jövőtök együtt. Haza kell jönnöd és pszichiáterhez menned! Hogy nem jutott eszedbe, hogy orvoshoz menj, ha beteg vagy?!
2019. máj. 26. 17:30
 15/32 A kérdező kommentje:
Voltam pszihologusnal es azt mondta ez szorongas es megfelelesi kenyszer, tudatalatt vannak elfojtott erzelmek es indulatok plusz felek hogy a kapcsolatot olom meg es a fent emlitett gondolatok formajaban jott felszinre.... Mas mentalis betegséget kizart. Ellenben a pajzsmirigy vizsgálatom eredmenye nem a legjobb es az is befolyasolhatja a kozerzetemet. Ha mindezek után is fent all a szorongas akkor ellatogatok egy pszihiaterhez
2019. máj. 26. 18:45
 16/32 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mindezek után? Mi az a mindezek? Mi az a mindezek? Nem után kell, hanem most. De gondold meg, hogy szeret-e téged az a pasi! Ha ő nem fogad el téged úgy, ahogy vagy, nem támogat, hanem becsmérel, akkor nem! Az nem elég, hogy régen jó volt! Az elején minden kapcsolat jó, aztán megismerik egymást!

A pajzsmirigyedre, ha egyszer már van eredmény, mért nem szedsz már gyógyszert? Azt abban a pillanatban kellett volna kapnod, ahogy az orvos kiértékeli a leletet! De ne gondold, hogy a pajzsmirigygyógyszer majd megszünteti a szorongásodat, az másra való. Ne várj!

Nem való neked ez a külföldösdi! Nem tudod a saját életedet elrendezni, egyedül vagy, nincs aki támogasson! Fix, hogy nagyon fiatal is vagy!

2019. máj. 26. 18:58
 17/32 A kérdező kommentje:
22 leszek. Az eredmenyemre azt mondta a haziorvos hogy kicsi az elteres ennyiert nem ad gyógyszert de mar masok is mondták, hogy a nyakam meg van dagadva ahol a pajzsmirigyem van es a menstruaciot is rettenetesen viselem
2019. máj. 26. 19:03
 18/32 anonim ***** válasza:

TSH-t néztek? Mennyi? Ha meg van duzzadva a nyakad, kérjél más vizsgálatot is: ultrahangot, szcintigráfiát. De ha nem nagy a pajzsmirigy laboreltérés, akkor ne tulajdoníts neki nagyobb jelentőséget.

A saját boldogságodra törekedj, nem mások boldogságát kiszolgálni az életfeladatod! Itthon kéne lenne a családod körében, nem tök egyedül egy idegen országban! Neked ez nem jó! Nem ér annyit ez a fazon! Majd lesz másik itthon!

2019. máj. 26. 19:10
 19/32 anonim ***** válasza:

Ilyen pici pajzsmirigy hormon eltérésnek nincs köze a szorongásodhoz. A menseshez srm. Gondolom pici alulműködésed van. Használj jódozott konyasót. Nekem az okozta. Pár forinttal több mint ami nem jódozott. Megéri.

Pszichiátriát nem javaslom, mert csak gyógyszereket kapsz. Attól rosszabb lesz minden. Ne higgy az előző hozzászólónak. Nem vagy beteg! Ez egy reakció egy xar helyzetre. Sajnos a kapcsolatod nem sokat ér. Lehet, hogy regen jó volt, de a leírtak alapján már nem az. Bele vagy kényszerítve egy olyan helyzetbe ami neked rossz és őt nem érdekli. Ez nem normális dolog. Egyáltalán kié a hitel? Van egy olyan gyanúm, hogy az ővé és nem közös. Mégis te szívsz miatta. Ha közös ez akkor simcs így rendben. Ez a kalcsolat már rég nem létezik, csak imitáljátok. Azt éred el az egésszel, hogy egyre jobban kikeszülsz, őt ez egyre jobban fogja zavarni és szakítani fog egy idő után így is úgyis. X idő múlva még jobban kikeszülve meg kidobva sokkal nehezebb helyzetben leszel mint most. Tudom, hogy ez nem könnyű. De a leírtak alapján nem nagyon látok más megoldást! Egy olyan emberrel lenni akinek csak saját maga számít te nem érdemes lenni?

2019. máj. 26. 19:32
 20/32 A kérdező kommentje:
3,36 a TSH szintem. A hitel a kozos bútorra van de az o neven mivel akkor nekem nem volt munkaszerzodesem. Azt mondta ha ki van fizetve akkor hajlando hazakoltozni. Nekem a gondom az hogy magas szintű nyelvtudas nelkul csak fast foodok, mosodak meg nehez szalagmunkak vannak es elotte nekem otthon egy eleg konnyu munkam volt amit szerettem is. Nem hagyhatom a szarban a butorra felvett hitellel de nehezemre esik teljes eletet elni ha allandan attol rettegek hogy megbolondulhatok meg a tobbi félelmem amiknek persze semmi alapjuk de hat mondjam ezt a szorongásomnak....
2019. máj. 26. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!