Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizofrén vagyok, a másik...

Skizofrén vagyok, a másik énem egyfajta szörnyeteg, hogyan tudnám megszüntetni?Minden jel erre mutat. Az érzelmeimet nem adtam ki magamból, hanem magamba fojtottam főleg a dühöt a győlöletet és egyéb fájdalmas dolgokat.

Figyelt kérdés
Félek, hogy tenni fogok valamit amit megbánok:S Hogyan tudnám kezelni?
2008. nov. 11. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg sok sztresszelő tényező van körülötted. Ilyenkor ezt a legjobb levezetni, de ha nem vagy biztos benne, hogy mi a probléma, irány az orvos. Gondolom idősebb vagy, én csak 14 vagyok, de a sok iskola, tanagyag, felmérő már engem is kikészít, akkor egy idősebb normális, hogy ideges, mert mégiscsak több teendője van...Én járok úszni + tornaórák, heti 5-6 óra sport, és nem vagyok olyan ideges, meg ha sok a feszültség, akkor elmegyek szaladni kicsit, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Remélem most nem "néztek le", mert csak 14 vagyok. :)
2008. dec. 3. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a kérdezőt tovább kéne dühíteni. Szenved, mert visszafogta magát, felhalmozódott benne az elmúlt évek elfojtott dühe, bánata és fájdalma. Mindenképpen fordulj szakemberhez, nem feltétlenül pszichiáterre gondolok, hanem inkább egy kineziológust ajánlanék! Ő tényleg tud segíteni és nem ír gyógyszereket!
2009. márc. 29. 22:44
 13/14 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a kérdés feltevése óta már felébredt benne a másik énje a "jobb" oldala és már másképp nézi a világot.
2009. márc. 29. 22:55
 14/14 anonim válasza:

utolsó válaszoló: hahaha :D:D

egyébként, szerintem egyszerűen gyűlik benned a düh , a fáradtság ami felhalmozódik benned .

és egyszer csak kiadod magadból. Az nem skizofrénia ha egyik nap idegbetegként viselkedsz a másik nap meg jól viseled a mindennapi gyűrődéseket.

Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai is.. és hangulatváltozásai egyaránt:)

2009. júl. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!