Hogyan lehet legyőzni a depressziót?
A depresszió az mindig megfelelő HIT- nek a hiánya, gyógyszerrel nem gyógyítható.
Aki HIT- ből él, az REMÉNY-ből él, a depressziós elveszítette a reményét, mert olyan vágyvilágra építette, ami nem valóságos, ezért összedőlt és reményvesztett lett.
"A depresszió egy olyan pszichés állapot, amelyben a lelki élet immunrendszere megsérülten működik. A lelki élet immunrendszerét a REMÉNY élteti. Ennek a reménynek elgyengülése képes annyira elhomályosítani magad körül és magadon belül az életedet, hogy szinte értelmetlennek látod azt.
A HITBŐL ÉLÉS nem azt jelenti csupán, hogy valaki elhiszi Isten létét. Még azt sem, hogy valaki elhiszi azt, hogy Isten benne és érte él. Az igazi HITBŐL ÉLÉS az egyben SORSVÁLLALÁS is! Örök boldogságom sorsának vállalásában csak az reménykedhet igaz, aki a múlandó földi élet gondjai közepette igyekszik mindent megtenni azért, hogy vágyait a lehetőségeihez és képességeihez leszállítva, tegye meg azt, amit megtehet, főleg a szolgáló szeretet irányában.
Vannak ugyan hangulatjavító, tehát depresszió elleni orvosságok is, de ezek önmagukban csupán tüneti kezelést tudnak adni. Jó használni ezeket is egy szakember utasítása szerint, de a lélek ezzel nem érheti be!
Én, Jézus soha nem kértem volna tőletek hitet, ha ennek növekedése nem rajtatok múlna! Én, Jézus amennyire lehetett, felvállaltam emberi sorsotokat. Joggal várhatom hát el tőletek, hogy ti is vállaljátok fel, amennyire alkalmatok van rá, az Én sorsomat is. Ez a gyökeres orvoslása a depressziónak!
Nagyon szeretlek, és megáldalak az ÉLŐ HIT LELKÉVEL!"
Jézus; A HANG - könyv 4565
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!