Akinek sikerült legyőzni a szorongást/depressziót milyen módszert alkalmazott illettve mennyi időbe telt?
Környezetváltozás,menj nyaralni,ha nincs pénzed menj ki külföldre dolgozni.
A leghasznosabb amit tehetsz magádért.
Amúgy én is öngyilkos akartam lenni,Orbániában.
Most meg már csak azt bánom,hogy nem indultam el előbb.
Nn amikor szorongásom és pánikrohamaim voltak volt, az utcára alig bírtam lemenni, nemhogy repülőre szállni és idegen helyen új életet kezdeni. Először ki kellen jönnöd belőle terápiával, utána költözni.
Nekem egy vizualizációs terápia segített, kb 15 alkalom kellett hozzá a terapeutámmal (kb 2-3 hónap) és tökéletesen meggyógyultam gyógyszer nélkül. De vanna pszichológusok,pszichiáterek, kineziológusok, és még ezer féle terépia, kinek mi szimpatikus. A lényeg, hogy ez egy betegség, ami gyógyítható, teljesen meg lehet szabadulni tőle!! A gyógyszerről annyit, hogy akkor javasolt, ha már mindennapiak a rosszullétek és a napi teendőidet sem tudod ellátni. Akkor is csak átmeneti ideig kell szedni és terápiával kiegészíteni. Amint a terápiával meggyógyulsz, úgy szép lassan lehet elhagyni a gyógyszert. De mindezt szakember irányításával. Tehát a gyógyszer csak tünetileg kezel addig, amíg megtaláljátok a probléma gyökerét és feloldjátok a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!