Depresszió esetén mennyi időbe telt mire teljesen rendbejöttél és elmúltak a tünetek?
Sajnos depressziót állapított meg az orvos, elég komoly, gyógyszert is kell szednem, mert szerinte ilyen állapotomban nem haladna a pszichoterápia önmagában. Elmondta, hogy a gyógyszer fokozatosan fog hatni, tehát nem egy hónapon belül fogok meggyógyulni. Aki depressziós volt, és segített neki a gyógyszer válaszolna pár kérdésemre?
1. Mikor kezdett el hatni a gyógyszer, mikor éreztél kezdeti javulást?
2. Mennyi idő után érezted azt, hogy a tüneteid teljesen elmúltak?
3. Mit szedtél?
Kérem csak olyan válaszoljon, aki valóban depressziós volt. Az ilyen "szedjél vitamint, igyál orbáncfűteát, sportolj sokat, foglald le magad, járj táncolni, sétálj sokat a virágzó réten" típusú válaszokat kérem ne!
Höhö, mi számít igazi depressziónak?
Valaki még tényleg képes elhinni azt hogy abból amit depressziónak nevezünk csakis gyógyszerrel lehet kijönni?
1. 3-4 hét
2. 6 hét után
3. Sertralin
1. 2-3 hét
2. 3 hónap
3. Szertralin.
Jobbulást,ha depressziós vagy, a kezdeti esetleg kellemetlen mellékhatásra azért készülj fel,de megéri!
Szia.
Kb:6hónap mire hatni kezd rendesen
Nekem:Frontin 0,25,és Escitalopram
Szorongásos depressziós zavar a Diagnózis.Azthiszem olyan 2007-ben kezdődött egy Pánikrohammal.Azóta még vagy 4szer átéltem.
Hol jobban vagyok,de így fullra kb:2-3hétig,hol meg szorongok.Ez sokmindentől függ.Élethelyzetek,sok stressz,aggódás,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!