Mit csináljak, hogy könnyebben elaludjak?
Nagyon nehezen tudok elaludni, van amikor egész éjszaka fent vagyok, annyira nem tudok aludni.
Altatókat ne írjatok, mert nem veszek be.
Esetleg valami gondolati dolgot, mint pl. a számolás.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Szija!
Tényleg jó ötlet, fáradj el napközben! Kelj korán, menj segíts házimunkában, menj el barátokkal sétálni! Fáradj el nap végére, és akkor lehet ki tudod majd magad aludni!
Nekem ez vált be, ugyanúgy vagyok ahogy te. :D
Életmódon azt értettem, hogy mennyire mozgalmas életet élsz. Pl. sportolsz-e rendszeresen, végzel-e fizikai jellegű munkát, mivel közlekedsz (nem mindegy, hogy busszal vagy bicajjal).
Járj el úszni, ne csak napozni a strandra. Kocogj vagy fuss naponta -estefele, amikor már nincs olyan hőség. Segíts anyukádnak, nagyszülőknek a háztartásban, biztos örülnének, főleg, ha ők dolgoznak.
Az uccsó válaszolóval nagyon egyet értek, sokszor nekem is jár az agyam este, és emiatt nehezen alszom el.
Viszont ilyen nem szokott előfordulni, amikor nagyon fáradt vagyok. Szóval szívesen javaslok rendszeres mozgást, menj el biciklizni, futni, sétálni, vagy segíts otthon, akármi. Ha sok felesleges energiád van, használd ki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!