Ha elakarok aludni, ahhoz meg kell innom valami alkoholos italt, hogy könnyebben elaludjak, mert "alvászavaros vagyok"!?
Igen!
Sokkal inkább ajánlom, hogy elalvás előtt egy bögre langyos mézes(cukros) tejet igyál! Ez biztosan elaltat, és maximum tejfüggő leszel tőle. Ha ideges vagy, azért nem alszol, akkor citromfű-komló teát igyál.
Már alkoholista vagy, mert attól függ a napi alvásod. De még megállhatsz.
Kialakíthat.
Tévhit, hogy az alkohol javítja az alvást. Egyes személyeknél kifejezett élénkítő hatása van, és az esti órákban történő fogyasztás álmatlansághoz vezet. Az egyének többségénél az alkohol ugyan elősegíti az elalvást, de torzítja az alvásszerkezetet, és az éjszaka második felében gyakori ébredésekkel megszakított, felszínes, töredezett alvást eredményez.
Viszont tudom ajánlani a orbáncfű teát, vagy van belőle tabletta is ( Remotiv ), de 3-4e FT. Apukámnak, páromnak és nekem is használtak. A citromfű is jó, de a meleg tej is mézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!