Hogyan magyaráznád el egy antiszociálisnak az emberi értékeket?
Figyelt kérdés
Nem lehet meggyőzni őket, de szeretném tudni, hogy hogy mondanád el számára is érthetően.2019. máj. 5. 13:56
1/15 anonim válasza:
sehogy, nem is beszelnek ilyennel. olyan, mintha a falnak beszelnel. neked sem lehet elmagyarazni, h miert jo embert olni, nem? na ugye. csak kettotok kozul o a veszelyesebb es csak te fogod megszivni
2/15 anonim válasza:
Mire gondolsz emberi értékek alatt?
3/15 A kérdező kommentje:
Emberi értékekre. Nem lehet elmagyarázni nekem, hogy miért jó embert ölni. Logikus, hogy nem teszek ilyet mert lesittelnek.
2019. máj. 5. 16:38
4/15 anonim válasza:
De miféle emberi értékekre? Magyarázd már el mert elég relatív hogy kinek mi az érték.
5/15 A kérdező kommentje:
Az ilyen szeretet meg közösség típusú dolgok, hogy mi haszna van vagy mi a jó benne. Általánosan meg neked tapasztalatból is.
2019. máj. 5. 16:55
6/15 anonim válasza:
Én az eddigi közösségeimben csak a kétszínűséget meg a színjátékot tapasztaltam.
7/15 anonim válasza:
ennyi. neked sem lehet elmagyarzni, h miert nem jo embert olni, mert neked nem az a termeszetes. neki a termeszetes az, ha nincs empatiaja, nincs benne szeretet stb. ezert nem fogja megerteni. ahogy egy vaknak sem fogod tudni elmondani, h milyen latni. aki sose latott szineket annak, h magyarazod el? idopocsekolas
8/15 A kérdező kommentje:
Figyelj hetes, lehet, hogy nem tűnt fel de én vagyok antiszociális és csak megkérdeztem mert érdekel.
2019. máj. 5. 17:11
9/15 anonim válasza:
7.Nem értem miért kell rögtön idekeverni a gyilkosságot,nem minden antiszociális gyilkos és fordítva.De az embereknek nagy erénye az ostobaság.Utána kéne olvasni a dolgoknak aztán válaszolgatni.
10/15 anonim válasza:
Közösség? Szinte mindenki csak megjátssza magát, meg fúrja a másikat a háta mögött. Egyébként sem érdekelnek mások nyűgjei-bajai, meg egyéb dolgai, miért kéne. Úgyhogy antiszociálisnak lenni teljesen logikus dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!